Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fiuk, ferfiak volt mar Pajzsmi...

Fiuk, ferfiak volt mar Pajzsmirigy-alulműködésetek?

Figyelt kérdés
Ha igen milesz ? Mert nekem most van es nagyon felek mert fiatal tini vagyok es hullik a testszörzetem,hanyingerem van,szedülök,nem tudok enni.
2012. máj. 3. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:

énis ebben szenvedek. bár lány vagyok.

de mindenkinél más tünetek vannak... de van rá gyógyszer. nyugi. :) igaz, hogy életed végéig szedni kell...

sőt, nekem még ciszták is vannak a pajzsmirigyemben :S

voltál már orvosnál? vérvételen? vagy csak magadnak állapítottad meg.

2012. máj. 3. 17:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen voltam mind a kettön es az orvos mondta.Most majd megyek korhazba es adnak valamilyen gyogyszert jövö heten ennyit tudok.De tenyleg eletem vegeig kell majd szednem ? :(
2012. máj. 3. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

valószínű, mivel pótolni kell a hormonokat.. gyógyszer formájában, énis szedem. :S korán reggel, és csak rá fél órára szabad enni...

meg járni mindig vérvételre, ellenőriztetni..

endocrinológiai szakrendelésen is voltál?

2012. máj. 3. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
meg nem voltam...ez borzaszto!es milyen sürün kell mennem vervetelre ? szabad majd sportolnom ?
2012. máj. 3. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:

hát nemtudom, én most március 2-án voltam endocrinológián, július 2-án kell mennem vérvételre. de majd ezt megmondják, ha mész a kórházba. fél évente.. később évente egyszer minimum. vagy nem tudom pontosan.

sportolni, persze :) mindent lehet.. csak ellenőriztetni kell a pajzsmirigyedet. :)

2012. máj. 3. 17:45
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen nagyon a valaszokat sokat segitettel es megnyugtattal,hogy sportolhatok !! :) köszönöm nagyon rendes vagy !
2012. máj. 3. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
örülök, hogy segíthettem :)
2012. máj. 3. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!