Mi van akkor ha dupla gyógyszert szedek?
Figyelt kérdés
pajzsmirigy alulműködésem van és már rettentően kivagyok tőle!alig van egy pár száll hajam,140kg vagyok és hiába szedem a gyógyszert egyre rosszabbodik a dolog!kb,fél éve derült ki ez a betegség de a dokikat nem igazán érdekli hogy lassan egy yeti lesz belőlem!arra gondoltam hogy ha dupla letroxot szednék akkor túlműködésem lenne és végre lefogynék,sőt a hajam is visszajönne!2012. máj. 3. 16:22
1/4 anonim válasza:
Nem szabad dupla adagot szedni, ki tudja milyen mellékhatásai lennének, inkább keress egy olyan orvost, aki megfelelően foglalkozik veled.
A túladagolás nemcsak fogyást eredményezhet, hanem súlyos agyi- és szívproblémákat is, valamint egyéb káros hatásokat, amik sokkal rosszabbak lennének.
2/4 anonim válasza:
Semmiképp se, én is csak azt javaslom, hogy keress egy jobb orvost, előbb fogsz visszafordíthatatlan szívkárosodást okozni magadnak ezzel minthogy lefogynál. A két rossz közül még mindig a túlműködés a veszélyesebb. A hajad meg csak attól nem fog visszanőni, a túlműködésnél is ugyanúgy előfordulhat hajhullás. Arról nem is beszélve, hogy az első vérvételnél kiszúrnák a dokik és mehetnél a pszichiátriára.
3/4 A kérdező kommentje:
ok!köszi a válaszokat,de annyira el vagyok keseredve!nem hiszem el hogy nem lehet megállítani ezt a folyamatot!
2012. máj. 3. 20:28
4/4 anonim válasza:
Sajnos teljesen együtt tudok érezni veled, igaz rajtam kevesebb a túlsúly, de vannak más tüneteim amik megkeserítik az életem, köztük olyan is amitől az életben nem szabadulok majd.
Letöri az embert, de nem kell beletörődni a sorsába, de nem úgy, hogy kárt is teszel magadban. Én is másik orvost kerestem, hamarosan megyek hozzá, te is járj el így az ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!