Miért fájhat ott ha gyógyszert szedek?
Figyelt kérdés
Az alhasam baloldalt a petefészkem tájékán. Akkor van ez mikor menstruálok. Milligestet szedek. Lehet h a miatt van h már régóta szedem? Szüneteltetni kéne?2012. ápr. 23. 21:12
1/7 anonim válasza:
Talán csak oda sugárzik ki a fájdalom. Mióta szeded?
2/7 A kérdező kommentje:
4 éve de egyszer tartottam 1 hónap szünetet.
2012. ápr. 23. 22:13
3/7 anonim válasza:
Lehet van vmi gyulladásod. Menj el dokihoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert akkor kezdődött mikor klion-d kúrát csináltam fertőzés miatt. Utána voltam dokinál (én akkor ezt leírtam h biztos a kúp miatt van) és ő azt mondta h minden rendben van.
2012. ápr. 23. 23:01
5/7 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, biztos, hogy nem a tablettától fáj.
6/7 anonim válasza:
Szünetet nem kell tartani. Illetve biztosan nem a gyógyszertől van. Soha nem hallottam, hogy ilyen panaszt okozna. Egyébként én 6 és fél éve szedem.
7/7 A kérdező kommentje:
Kell tartani szünetet. Nekem ezt a doktor mondta szóval ő csak tudja.
Am vissza fogok menni. az a baj h most szabin van. Máshoz meg nem szivesen megyek. Inkább megvárom a jövő hetet
2012. ápr. 24. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!