Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a kemény pont a...

Mi lehet ez a kemény pont a bőröm alatt?

Figyelt kérdés

Vagy négy éve megcsípte a tenyeremet egy pőcsík. Nagyon fájt. Egy ideig piros volt, de úgy, mintha valami tinta folyt volna szét a bőröm alatt. Aztán később egy kisabb gümő vagyis inkább göb alakult ki, mintha vszemölcs lett volna. Nem fájt, csak kemény volt nagyon. A közepén egy pici pont volt és ha összeszorítottam a bőrt valami nedvszerű jött ki belőle.

Szép lassan visszafejlődött, de mintha már nagyon nagyon apró lenne, lehet nincs is ott.

Mi okozhatta ezt? Mi lehetett ? (máskor is csípett meg pőcsik azelőtt, de nem lett semmi sosem)

2009. jún. 23. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Képzeld nekem is pont ilyen volt évekkel ezelőtt az ujjamon. Évekig bosszankodtam rajta, hogy nem tudom azt a maradék pici piros pontot eltávolítani, hiába nyomkodtam, nem jött ki. Most viszont eszembe juttattad és megnéztem, de már alig látszik. Szerintem neked is elmúlik idővel, csak ne piszkáld. Azt viszont nem tudom, hogy mitől alakulhat így ki...
2009. jún. 23. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerintem valami vírusféleséget juttathatott a bőrömalá szíváskor, ami ellen a szervezetem valami szemölcsféle kis daganatot alakított ki védekezésül.

Nem piszkálom, szinte már kitapintani sem tudom már hálistennek

2009. jún. 23. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
elnézést..mi az a pőcsík?
2009. jún. 23. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!