Pánikbeteg vagy asztmás vagyok?
azerintem ez nem asztma, bár az idegességtől lehet ohamod, de szerintem az nem ilyen, nekem nem ilyen.
Mindenképp menj el orvoshoz!
(előző vagyok)
szerintem pánikbetegség. Ha az, minden mellett amit az orvos tanácsol szerintem próbáld ki a meditációt. Turom, hogy furcsán hangzik, de én szoktam meditálni és állati jó érzés!! :D
olyan nyugott vagyok olyankor...
olvastam, hogy ilyenkor az alfa hullámok uralkodnak az agyban, és mikor valaki marihuanát szív akkor is ilyen hullámokat mértek a tudósok. Csak ez ingyen van :D és persze legális...
szerintem érdemes kipróbálnod, én vettem egy könyvet és onnan tanutam meg. Minden nap meditálok, és azt vettem észre magamon, hogy könnyebben maradok nyugodt, csökkent az alvásigényem (mert a meditáció kicsit olyan mintha aludnál csak látsz klassz dolgokat is néha, meg érzel :D )
egy próbát megér, csak ne úgy állj neki, hogy: haha mekkora baromság :) sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!