Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Asztmás vagyok? (Tünetek lent)

Asztmás vagyok? (Tünetek lent)

Figyelt kérdés

Ha futok rosszul leszek, nehezen kapok levegőt (már 100 méter után) sprintelve örülök, ha összejön az a 100 méter és nem fulladok meg. Hegynek fel se megy sokáig, mert elkezdek levegő után kapkodni. De simán, vagyis nyugalomban vagyok nem tör rám semmi ilyesmi.

Asztma, pánikbetegség vagy csak egyszerűen rossz helyre veszem a levegőt?

2011. júl. 27. 21:52
 1/4 anonim válasza:
cigi?
2011. júl. 27. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

egyszerűen rosszul veszed a levegőt.Az asztma ennél sokkal bonyolultabb-(asztmás vagyok)

De egyébként a legbiztosabb hogy megtud mitől lehet ha elmész a tüdőgondozóba,és megvizsgálnak..

2011. júl. 27. 21:57
 3/4 anonim válasza:
Hali, 22 éves vagyok, tünetek dettó, én voltam orvosnál, mert én néha köhögök is és folyik az orrom. Azt mondták h nem vagyok allergiás, csak rosszul veszem a levegőt, mert légzés közben nem használom a rekesz izmomat. Valszeg Te is ebben szenvedsz. Pillangóúszással lehet rajta javítani, lényeg h menjen víz alá is a fej...
2011. júl. 27. 22:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy meg nem cigizek
2011. júl. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!