Jodi kérdése:
Szédülök ha hosszabb ideig olvasok, és a látásom sem a régi, Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Sajnos mostanában nagyon ideges vagyok,nem tudom,hogy ezért van e.De bevettem egy erős nyugtatót 3 napja és azóta észleltem látás problémákat,és ha olvasok,akkor annyira szédülök utánna ,mintha megpörgettek volna a körhintán!De nem hinném,hogy a gyógyszertől van ,inkább a trauma ami 3 napja ért. Amúgy kiderült,hogy pajzsmirigy problémáim vannak ,lehet ettől? Már nagyon aggaszt! Valaki aki tudja ,mitől lehet kérem írjon köszönöm!2009. jún. 21. 23:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem az egész együtt.
Kicsit kiütötted magad lelkileg.
Illetve a dolgok amik történtek veled.
Maga a nyugtató is lehetne akár, de nem beszedés után pár nappal.
Magát szédülést olvasás közben okozhatja, hogy rossz a látásod.
3 nappal ezelőtt is volt pajzsmirigy problémád csak nem tudtál róla.
Szóval gondolom nem attól van.
Mi a baja amúgy a pajzsmirigyednek?
2/3 anonim válasza:
Talán fel kéne keresned egy szemorvost.
3/3 A kérdező kommentje:
A pajzsmirigyem alulműködik,és teljesen felborította a hormonháztartásom! Már tervben van ,hogy elmegyek szemészetre.Amúgy a látásomnak 3 napja ennyire nem volt baja ,és az előtt is olvastam,ésnem volt baj! :(
2009. jún. 22. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!