Baj, hogy ennyit ittam (vizet)?
Figyelt kérdés
Reggel mielőtt suliba indultam megittam kb fél liter vizet, meg egy 250ml-es energia üccsit. Óra után hazajöttem megittam megint fél litert. Kiürült a palack. 10-kor bontottam egy újat (2L) ami 2 órára elfogyott. Megint órára mentem, nagyon szomjas voltam, ittam fél liter Nestea-t. Hazajöttem bontottam egy új 2L-es ásványvizet 19 óra körül fogyott el. Most tartok egy új 2L palack felénél. És szomjas vagyok. Ez több mint 6 liter.2012. ápr. 23. 22:09
1/6 anonim válasza:
Menj el orvoshoz! Betegséget is jelezhet ez a túlzott szomjúság. (Pl.:cukorbetegség)
2/6 anonim válasza:
Nem lehetsz cukros (cukorbeteg)? Nemrég olvastam egy kérdésnél, hogy a túl sok folyadék is káros.
3/6 anonim válasza:
Együtt írtunk az előttem válaszolóval - ment neki a zöld kéz.
4/6 anonim válasza:
Ez szerintem se normális.
Vizsgáltatsd ki magad.
Nyáron 40 fokban érthető, ha napi 4 liter után is szomjas vagy, de ilyenkor...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Általában sok vizet iszom ha az ásványvíz. Csapvízből nem sűrűn. Meg ez így hirtelen jött, nem szoktam én ennyit inni. És az egészségemre sem szokott panasz lenni. Na mindegy majd kiderül. Köszönöm még egyszer mindenkinek.
2012. ápr. 23. 22:32
6/6 anonim válasza:
Én például sosem érzek szomjúságot. Erőltetnem kell az ivást mindig. Ha kevesebbet iszom (2-3 liter) pár napig, rosszul vagyok. Ha a 4 becsúszik, akkor érzem jól magam. És az nem cukorbetegség, ha nem vagy szomjas csak magasabb a vízigényed, mint másnak. Van, aki 1-1,5 literrel él hosszú távon és nincs rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!