Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez normális? Én 17évet töltöm...

Ez normális? Én 17évet töltöm nyáron és kb 1,2 éve nagyon sok vizet iszom (többi lent)

Figyelt kérdés
naponta több litert is meg iszok,és pl,ha 2percig nem iszok vizet,ideges leszek és nagyon szomjas vagyok.Amikor alszom,akkor is többször ugy érzem,hogy innom kell és felkelek.Voltam pár honapja vérvételen álitolag minden oké.de engem kezd idegesiteni ez a szitu.
2012. márc. 25. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz és találjatok rá megoldást. Ezek szerint a vérvétel nem volt elég, lehet, hogy pszichológushoz kéne menni?
2012. márc. 25. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz vízivással... persze...

Hát ez cukorbetegségnek szokott lenni a tünete, de az a laboron kijött volna. Ha nagyon idegesít, még elmehetsz egy vesefunkcióra, de szerintem tök felesleges.

Inkább fogadd el, hogy így vagy összerakva :D Jobb az, ha sok folyadékot iszol, mintha keveset.

2012. márc. 26. 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:

naponta több litert is meg kell inni.Ezzel nem lenne probléma 3-4 literig szerintem.Minimum 2 litert kell inni egy nap vagyis nem árt.

Én is egész nap iszom,és éjjel is fel kelek többször inni,nekem sincs baj elvileg a cukrommal,nem mutatott ki semmit a vérvétel.Egy kicsit alacsony néha,olyan 4 körüli értékek,ez elmegy még.Ha ez mellé még más is társul szerintem akkor van nagyobb baj,verejtékezés,remegés,ájulás,hányinger.

Azért még el kellene menni másfajta kivizsgálásra is,ha elküldene a dokid.Endokrinológián is sok minden kiderül,pl pajzsmirigy betegségek.

Nekem egyébként a fejem fáj még sűrűn ,de ez valószínű,hogy migrén miatt van,és a PMS miatt.

Más panaszaid nincsenek?

23/N

2012. márc. 26. 09:06
 4/4 A kérdező kommentje:
jaj a fejem az nekem is nagyon sürün fáj:S És azon semmi orvosság nem segit :S a dokok szerint nincs semmi bajom:S
2012. márc. 26. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!