Ez normális? Én 17évet töltöm nyáron és kb 1,2 éve nagyon sok vizet iszom (többi lent)
Pszichológushoz vízivással... persze...
Hát ez cukorbetegségnek szokott lenni a tünete, de az a laboron kijött volna. Ha nagyon idegesít, még elmehetsz egy vesefunkcióra, de szerintem tök felesleges.
Inkább fogadd el, hogy így vagy összerakva :D Jobb az, ha sok folyadékot iszol, mintha keveset.
naponta több litert is meg kell inni.Ezzel nem lenne probléma 3-4 literig szerintem.Minimum 2 litert kell inni egy nap vagyis nem árt.
Én is egész nap iszom,és éjjel is fel kelek többször inni,nekem sincs baj elvileg a cukrommal,nem mutatott ki semmit a vérvétel.Egy kicsit alacsony néha,olyan 4 körüli értékek,ez elmegy még.Ha ez mellé még más is társul szerintem akkor van nagyobb baj,verejtékezés,remegés,ájulás,hányinger.
Azért még el kellene menni másfajta kivizsgálásra is,ha elküldene a dokid.Endokrinológián is sok minden kiderül,pl pajzsmirigy betegségek.
Nekem egyébként a fejem fáj még sűrűn ,de ez valószínű,hogy migrén miatt van,és a PMS miatt.
Más panaszaid nincsenek?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!