Drogprobléma. Hogyan lehetne leszoktatni a marihuánáról?
A barátom tavaly augusztusban kezdett füvezni néhány barátjával. Én úgy tudtam, hogy összesen kétszer csinálta, de a születésnapomon elmondta, hogy 7 hónapon át hazudott. Volt, hogy 3-4 g füvet is elszívott, teljesen tönkrement bele, és nem képes leszokni. Akaratgyenge. Most is csinálta, egész pontosan tegnap, valamilyen radikális módszert kellene alkalmazni, de nem tudjuk, mit. Az egész családja is ki van borulva, félnek, hogy megöli magát ezzel a hülyeséggel, de amíg abban a társaságban marad, amiben van, nem fog leszokni, mert annyira akar valakikhez tartozni, hogy bármit megtenne. Ezeknek a srácoknak legalábbis bármit. Mit lehetne tenni? Küldjük el a tudta nélkül egy rehabilitációs programra?
18/L
rehabra csak akkor érdemes küldeni, ha előtte kiutaztok Svájcba, Kaliforniába esetleg Ausztriába,a magyar rehabokat nagy ívben el kell kerülni
-legyél vele többet, menjen el egy jó pszichológushoz, és van egy kifejezetten jó módszer: vannak ilyen anonim társaságok, drogosok akik le akarnak szokni, összejönnek beszélgetni, eredetileg valószínüleg zárkózott lesz, de ha együtt mentek később talán megnyílik, rengeteget tud segíteni, itthon a legjobb elérhető módszer, ha nem akarod hogy a barátod teljes agymosáson essen át
-ha heti 1-2alkalommal használ az nem káros, heti 1 alkalommal KIS adag(0.3g mondjuk) egészséges, ha üvegpipából, bongból vagy vaporizerből fogyasztja, jointból NEM
de napi 3-4g-t semmiképp
aki a dunába akarja dobatni annak üzenem hogy: -ittál már valaha, kávét, teát, egy pohár sört??, ettél már valamilyen gyógyszert?- ha igen akkor indulj a margithídhoz és részvétem a szüleidnek
és nem fizikai, hanem FIZIOLÓGIAI(testi) függéség, emellett a fű csak pszichés (lelki) függőséget okozhat, általában labilis személyiségeknél
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!