Drogprobléma. Hogyan lehetne leszoktatni a marihuánáról?
A barátom tavaly augusztusban kezdett füvezni néhány barátjával. Én úgy tudtam, hogy összesen kétszer csinálta, de a születésnapomon elmondta, hogy 7 hónapon át hazudott. Volt, hogy 3-4 g füvet is elszívott, teljesen tönkrement bele, és nem képes leszokni. Akaratgyenge. Most is csinálta, egész pontosan tegnap, valamilyen radikális módszert kellene alkalmazni, de nem tudjuk, mit. Az egész családja is ki van borulva, félnek, hogy megöli magát ezzel a hülyeséggel, de amíg abban a társaságban marad, amiben van, nem fog leszokni, mert annyira akar valakikhez tartozni, hogy bármit megtenne. Ezeknek a srácoknak legalábbis bármit. Mit lehetne tenni? Küldjük el a tudta nélkül egy rehabilitációs programra?
18/L
remélem ugy akarod leszoktatni a mariskáról hogy közben isztok és cigiztek , mert mint minden tudatlan éállampolgár te is a médiának és a kormánynak hiszel pl a kaliforniai egyetem kutatásai helyett. gratulálok !
// Utolsó hozzászólóhoz... Csak annyit elmehetsz a fenébe az általánosításoddal... Mivel ártott neked valamelyik drogos?
Képzeld el én már 2x mentettem meg emberi életet. És még soha a büdös életben nem loptam, csaltam. Az iskolában is átlagos szintet tartom 17/F. //
A barátod rendes füvet szív vagy szintetikus "biofüvet"? Mivel a fű nem addiktív viszont a biofü erősen függőséget okozhat mivel nyugtató hatású növényeket lelocsolnak még más szintetikus anyagokkal gondolok itt a JWH-ra vagy az AM-re. A barátod hány éves? Honnan lenne neki fölösleges 8000 ft naponta 4g-vel számolva?
A kérdésedre megpróbálva választ adni próbáld meg elérni hogy csökkentse az adagot majd végleg hagyja el. Vannak országok ahol heroin függőknek terápiásan olyan gyógyszereket adnak amibe a heroin egyes összetevői vannak.
ui.: A marijuanatól nem viszont a szintetikus biofűtől meg lehet halni. Ismerek embert akinek az orrán dőlt a vér és rohama lett. Detoxba kötött ki...
Én úgy tudom a zöldre nem lehet rászokni "fizikailag",csak pszichésen.Lehet rossz szót mondok mikor azt mondom fizikailag,de remélem érthető!
Amúgy dolgozik?Vagy a család pénzeli?Miből van pénze dogra?Nem a legdrágább de nem is olcsó mulatság.Meg kell szüntetni a pénzforrását.Illetve mondd neki hogy elfogod hagyni,válasszon köztetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!