Van olyan, hogy a kemoterápiától nem hullik ki valakinek a haja? Vagy minden esetben kihullik?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 17:03
1/13 anonim válasza:
Ha a kemó összetevőjeként szerepel a bleomycin, akkor tuti kihullik a haj és a szőrzet. Például: BEP
2/13 A kérdező kommentje:
Nemtom, mik vannak benne. Annyit tudok, hogy az elején infúzió, aztán csak valamilyen tabletta lesz.
2012. ápr. 20. 18:17
3/13 anonim válasza:
Attól valószínű nem. A bleomycint injekció formában adják. De miért ez a legfontosabb dolog, amikor az élete valakinek hajszálon függ?????? Ki nem szarik a hajra ilyenkor?
4/13 anonim válasza:
Van amelyiktől kihullik, van amelyiktől nem. Sokféle anyaggal dolgoznak. Kérdezd meg az orvosod.
5/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nem szeretném, hogy az ismerőseim megtudják, hogy kemoterápiára kell járnom. Ha pedig kihullik a hajam, azt nyilván észrevennék.
2012. ápr. 20. 18:38
6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem ez a legfontosabb nekem, csak itt és most ezt szeretném megtudni.
2012. ápr. 20. 18:40
7/13 anonim válasza:
Találj ki valamit magadnak, hogy miért éppen most nyiratkoztál meg!
8/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, szóval az nem megy :) De már egy hete kapom, és még egyben vagyok, szóval ha eddig nem hullott ki, ezután se fog szerintem. Vagy később is kihullhat?
2012. ápr. 21. 20:46
9/13 A kérdező kommentje:
Na, végre sikerült kinyomoznom, hogy ettől a kemótól csak ritkán hullik ki a haj, úgyhogy remélhetőleg megmarad az enyém is. Olyan mogorvák itt, bekötik az infúziót egy szó nélkül, aztán lelépnek, nem is beszélgetnek :( Úgy kell kihúzni belőlük mindent.
2012. ápr. 22. 19:10
10/13 anonim válasza:
ez hol van? ahol ilyen mogorvák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!