Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől hullik a hajam?

Mitől hullik a hajam?

Figyelt kérdés

Anyukámról van szó 63 éves és nagyon hullik a haja. Én mondtam neki,hogy talán valami hiány betegség.Nagyon egyoldalúan táplálkozik.Se tej termék se zöldség félék.

Az mondja nincs rá pénze. Nem igaz ,mert 78 000 Ft a nyugdíja és abból tellene rá. Velünk lakik és nem kérek tőle rezsibe semmit! Van egy külön bejáratú kis lakrésze szoba,konyha fürdő, WC, kamara.Csak a kajáját kell megvennie,mert nekem is van 3 gyerekem és nem tudok neki is külön kaját venni.A gyerekek nem fogadnak el semmit ami drágább 1 csokinál! Meg is lett beszélve nem kell nekik vegyen semmit,hanem lássa el magát! De akkor miért nem telik neki tejre, zöldségre,gyümölcsre? Hisz nekünk nem jut kajára összesen 78 ezer Ft ötünkre a férjem én és a gyerekek.

2012. ápr. 15. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki kell vizsgáltatni, lehet egy góc a szervezetében, pl. gyulladt fog, epe, stb. Vérképet mikor csináltatott utoljára?
2012. ápr. 15. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Laborvizsgálatot kell csináltatni bőrgyógyásznál, góckutatás céljából, lehet pl., hogy vashiány áll a háttérben. Ha igazolódik, akkor vényköteles készítményt kap, ezt szedi x ideig, utána kontrollvizsgálat.

Idősebb korban a vas nem szívódik fel olyan könnyen, figyelni kell a pótlásnál a jó C vitamin ellátottságra is többek között.

2012. ápr. 15. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Addig is míg ráveszed egy kivizsgálásra, vegyél neki multivitamint.

A Health aid nagyon jó. 4000 ft egy dobozzal, az három havi adag.

2012. ápr. 15. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
meg kell kerdezni egy orost
2012. ápr. 18. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!