Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy kicsit is...

Hogyan tudnék egy kicsit is hizni?

Figyelt kérdés
162cm magas vagyok és 47kg és zavar hogy ennyire vékony vagyok :S valaki valami tippet tudna adni amtől tudnék hízni ?
2012. ápr. 20. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:

156 42 vagyok:)

És nem tudok hízni

2012. ápr. 20. 16:20
 2/6 anonim válasza:
sport és fitness boltokban lehet kapni tömegnövelő porokat, amit a testépítők használnak. rengeteg protein, fehérje, ásványi anyagok és vitamin van bennük. tejjel vagy vízzel kell turmixolni, nagyon finom ízük van, olyasmi, mint a shake. gyorsan lehet tőle hízni
2012. ápr. 20. 16:30
 3/6 anonim válasza:
vegyél külön aminósav port is hozzá, az segít beépíteni a szervezetbe
2012. ápr. 20. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
de ezek nem károsak? Mennyit lehet vele hízni? azért nem leszek kövér ugye?
2012. ápr. 20. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 168-hoz vagyok 47, szóval nektek CSSSS. :)
2012. ápr. 20. 19:36
 6/6 anonim válasza:
nem károsak! hivatalosan is engedélyezett, bevizsgált "tápszerek" ezek. Gyakorlatilag ugyan az a funkciója, minta kisbabák tápszerének. Gyors növekedést segíti elő. A természetes táplálékainkban előforduló fehérjék, aminósavak, vitaminok és ásványi anyagok vannak benne, csak itt nagy mennyiségben. gyakorlatilag ezek kivonatok, mert normál kajával nem tudnál ennyi proteint bevinni a szervezetedbe, mert egyszerűen nem férne beléd. Nagy betegség utáni lábadozásnál is jól jönnek ezek a "tápszerek".
2012. ápr. 21. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!