Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány óra alvásra van szükséged...

Hány óra alvásra van szükséged minimum, hogy kipihend magad?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 15:06
1 2
 11/16 webshark ***** válasza:
100%

9 órát kellene, de sokszor csak 6-7 óra jut,

na ezt viszont egy idő után megbosszulja a szervezet...

elalszok a tv-n.

2009. jún. 20. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag vannak A és B típusú emberek. Az A típusú este 9-10kor lefekszik, simán felkel reggel és tele van energiával. A B típusú pedig inkább este és a hajnali órákban aktívabb, este nehezen alszik el, reggel nehezen kel fel, dél előtt és délután viszont nagyon jókat tud aludni.

Szóval aki hozzám hasonlóan este 1-2 órát fetreng mire elalszik, és jókat tud aludni délután, ne ijedjen meg, nem vele van a baj. Azaz de, vele:)

2009. jún. 20. 16:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos fogalmam sincs, mivel nem tudok rendesen aludni évek óta. Egy a suli miatt, hétvégén meg mindig felver valaki. Most meg mindenkinek itt a szünet, nekem meg van 3 hét gyakszim a kórházban ami a szomszéd városban van. Tehát minden nap 5-kor kelek, és 8 óra meló. Délután nem tudok aludni, este 11-ig minimum fent vagyok,mert akkor sem tudok aludni. Jövő héten fél 5-kor kelek végig,és utána is. Tehát már rég nem tudom mennyi kellene nekem, mert mindig fáradt vagyok. Talán gyakorlat után tudok pihenni, de akkor is csak 3 napot, mert utána meg megyek dolgozni! Remélem nektek szebb nyaratok lesz! :)
2009. jún. 20. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor én B típusú vagyok :)
2009. jún. 21. 00:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Ennek van konkrét neve. Az A tipusú ember szellemi, a B tipusú ember fizikai dolgozó. [link]
2009. jún. 21. 11:19
 16/16 anonim válasza:

Én nem tudom magamnál, sosem tudom, mikor fekszem le, azt inkább, mikor kelek fel, de azt végképp nem tudom, hogy nap közben (főleg buszon) mennyit alszom, de én úgy gondolom, hogy az is befolyásolja a dolgot, hogy mit csinálok

Például a szellemi munka jobban lefáraszt, de kevésbé tudok utána elaludni, de ha fizikai munkát végzek, akkor valahogy általában este leszek fáradt, jól tudok aludni, és nappal kipihentebbnek érzem magam

Megjegyzem, ha szellemi munkát végzek, akkor a nap végén szoktam egyet futni, és utána sokkal könnyebben el szoktam tudni aludni

2013. jún. 21. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!