Meggyógyulhat a rákból?
Most derült ki az évfolyamtársamról, akivel egyébként jóba is vagyok, hogy a nyakában van eg rosszindultaú daganat. Nem tudom, hogy mennyire előrehaladott az állapota, vagy hogy hogy derült ki. De annyira sajnálom. 19éves..
Kemoterápiát fog kapni. Azt sem tudom, hogy inoperábilis-e, de hát ilyen kérdéssel nem is lehet odamenni hozzá. Ennyire azért nem vagyunk jóban.
Szerintetek meggyógyulhat belőle?
2 hete beszélgettük, hogy ki hova tanul tovább, és mit akar az életével kezdeni.. Annyira szörnyű, hogy lehet, hogy ő már semmit :(
Nekem van olyan ismerősöm, akiről 17 éves korában az derült ki, hogy májrákja van, aztán sikeresen kikezelték, azóta is boldogan él, azóta már 15 év telt el... :-))
Pár napja olvastam valahol, hogy a SÁRGABARACKMAG fogyasztásával remekül gyógyítható a rákbetegség legtöbb formája, napi 40-50 db magot kell elrágcsálni és az ebben levő speciális hatóanyag csak a ráksejteket öli meg!...
Az évfolyamtársad helyében kipróbálnám (az orvosi kezelések mellett), ártani nem árthat!...
Nagyon nagyban függ attól, hogy milyen rák és mennyire előrehaladott.
Ismerősömnek pajzsmirigyrákja volt, most semmi baja, azon kívül, hogy gyógyszert kell szednie (mivel a pajzsmirigyéből nem maradt nagyon semmi).
Egyik volt évfolyamtársamnak petefészekrákja volt, ő is jól van.
Van olyan ráktípus, aminek az 5 éves túlélése mondjuk 80-90%, és van olyan, aminek 1%....
Szóval tényleg nagyon nagyon nagy különbségek vannak.
Tudnunk kellene milyen rákja van?
Sokkal nagyobb valószínűséggel tudhatnád meg az esélyeit.
Nekem is volt, már 8 hónapja tünetmentes vagyok.
Az ígéretek alapján 90-95%-os esélyem van a teljes gyógyulásra.
Nekem limfómám volt, a nyakamban volt a daganat nekem is.
------------------------------------------------
"40-50 db magot kell elrágcsálni és az ebben levő speciális hatóanyag csak a ráksejteket öli meg"
Ekkora baromságot meg ne írjunk már légy szíves!
Nincs, ismétlem NINCS, olyan anyag/gyógyszer ami csak a rákos sejteket öli meg!
Az orvostudomány mai állása szerint még képtelenség csak a rákos sejteket megölni, mivel nem tudják megkülönböztetni az egészséges sejtektől.
Gyorsan szaporodik, ennyi ami más bennük.
Ezt kihasználva alkalmaznak kemoterápiát az embereken, és ezért van a kemónak ennyi mellékhatása, mivel nem csak a rákos sejt szaporodik gyorsan, hanem más is.
Az ilyenektől egyből felmegy az agyvizem, nekem is ajánlottak egy rakás csodaszert amíg beteg voltam, és ugyanezzel indokolták, "hogy csak a rákos sejteket pusztítja".
ÁÁÁÁÁ...
Az emberi butaság határtalan!
Nézzünk már utána jó....
Üdv.
Az attól is függ, hogy milyen stádiumban van. Ha műthető, akkor előbb-utóbb megműtik.
Nem tudod, hogy milyen rákja van? A gégerák például viszonylag jó prognózisú, egészen addig, amíg nincsenek áttétek.
#6 beírónak :
Igazából a B17 vitamin, ami rákgyógyító hatású, de a sárgabarackmagban található legnagyobb mennyiségben a B17 vitamin...
"... A B17 vitamin (Laetrile, Amigdalina) a természetben a legnagyobb koncentrációban a sárgabarack magjában található meg, ebből kivonva és tisztítva injekció és tabletta formájában gyártják a rákos sejtek csökkentésére, megszüntetésére, valamint szaporodásuk megállítására. A B17 vitamin olyan természetes kemoterápiás anyag, aminek nincsenek káros és maradandó mellékhatásai..."
---------------------------
---------------------------
"... Miért nincs a hunzáknál rákos beteg?
Feltételezések szerint a sárgabarackban, vagyis annak magjában található B17 vitamin miatt. A megfelelő mennyiségben jelen lévő B17 gátolja a sejtek rákos elváltozását elindító anyagok működését. Alternatív módszerként egyre több helyen használják injekció formátumban.
De valójában mi is a B17 vitamin? Ifj. Dr. Ernst T. Krebs 1950-ben, sokéves kutatás után elkülönített egy új vitamint, melyet B17-es számmal látott el, és elnevezte Laetrilnek.
Gyakorlatilag az összes gyümölcs magjában megtalálható ez a vegyület. Az alma, kajszibarack, cseresznye, őszibarack, szilva, mandarin és hasonlók tartalmazzák ezt a faktort; nemritkán rendkívül magas, akár 2-3%-os koncentrációban.
Fontos tudni, hogy a B17 ciántartalmú vegyület! A B17 felszívódik a szervezetbe, ott egy enzim hatására felbomlik, majd benzaldehid és cián szabadul fel belőle. Ez az enzim sokkal nagyobb mennyiségben van jelen a rákos sejtekben, mint az egészségesekben A ciánt viszont további enzimek segítségével köti a sejt különböző kéntartalmú aminosavakhoz.
Ez a második enzim viszont hiányzik a rákos sejtekből. Tehát a rákos sejt felbontja az egyébként ártalmatlan vegyületet két olyan molekulává, ami viszont el is pusztítja. Az egészséges sejtek viszont védettek, sőt tápanyagként használják fel a B17 vitamint...."
"... A sárgabarack magbél
a tudomány szemszögéből
Földgolyónkon több olyan népcsoport is él, akiknél szinte teljesen ismeretlen a rákbetegség. Ezt a tényt az általuk naponta fogyasztott nagyobb mennyiségű sárgabarack magbélnek tulajdonítják. Ismert, hogy a sárgabarack magja egyebek mellett B17-vitamint is tartalmaz. Ifj. Ernst Theodor Krebs biokémikus magas szintű elismerésben részesült a B15- és B17-vitaminok területén végzett kutatási eredményeiért. Egyik publikációjának hiteles fordításából az alábbiakban egy rövid kivonatot közlünk.
"…A B17-vitamin tudományosan elfogadott napi mennyisége 200–300 mg. Egy átlagos 80 kg-os férfi például napi 30-35 darab sárgabarackmag elfogyasztásával biológiailag elfogadható mennyiségű B17-vitaminhoz jut, amely védi szervezetét a rákos megbetegedések ellen. Megjegyzendő, hogy bármely étel fogyasztása túlzásba vihető. Ha valaki például túl sok magot fogyaszt, akkor kellemetlen mellékhatásokra számíthat, de semmiképp sem mérgezésre. A B17-vitamin megelőzési céllal történő fogyasztására a természetes forma, a B17-vitamint tartalmazó élelmiszerek – például a sárgabarackmag – más vitaminokhoz (pl. a C-vitaminhoz) hasonlóan hatékonyabb, mint a tisztított forma.
A B17-vitamin valamennyi ráksejt esetében hatékony, hiszen a rákos sejtek bizonyos szempontból azonos tulajdonságokkal rendelkeznek. A rákbetegség fajtájától függetlenül a throphoblastok béta-glukozidáz enzimet tartalmaznak, melyet „felnyitó” enzimnek is neveznek. Amikor a laetrile (B17-vitamin) érintkezik a béta-glukozidáz enzimmel, akkor lebomlik, és egy benzaldehid-molekula, illetve egy ciánhidrogén (HCN) molekula keletkezik. Mivel az emberi szervezetben kizárólag a ráksejtek tartalmaznak béta-glukozidáz enzimet, és csak ez az enzim képes a B17-vitaminból ciánhidrogént (HCN) előállítani, így egyedül a ráksejtre van hatással, kizárólag azokat öli meg. Ha a szervezetben nincsenek ráksejtek, akkor nincs jelen a béta-glukozidáz enzim sem, így a táplálékkal bevitt laetrile-ből (B17-vitamin) nem keletkezik ciánhidrogén (HCN), s ez kizárja a szervezet cianid mérgezésének lehetőségét...”
Dr. Ernst Theodor Krebs...."
----------------------
CSAK SZÓLOK : én utánanéztem!...
Aki nem néz utána a dolgoknak, az te vagy #6 beíró!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!