Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy csupán...

Létezik olyan, hogy csupán pozitív gondolkodással kigyógyulni a rákból?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy csupán annyival, hogy bizakodunk és erősen hisszük, hogy meggyógyulunk. Emellett nem kérünk kemoterápiát, a rákos daganatot viszont kioperáltatjuk. Hallottatok már hasonló esetről?
2010. aug. 13. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
én nem akarom elhinni h ettöl vki meggyógyul,biztos sokat segit,ha az embernek van ereje,meg másképp fogja fel.
2010. aug. 13. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én hallottam már róla! És volt már rá példa,hogy egy ember kigyógyult így egy súlyos betegségből,még film is készült róla!
2010. aug. 13. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nos.. ha a rákos daganatot ki lehet rögtön operálni, akkor azzal kezdik.

Ha nem operálható, mert pl. olyan helyen van, vagy teljesen szétszóródott, akkor jön a kemo, amivel a tumor méretét csökkenteni lehet, vagy jobb esetben akár el is múlhat. Legrosszabb esetben a tumor nem érzékeny a kemora.

A pozitív gondolkodás nagyon fontos, de én nem hiszek önmagában a csodában. Biztosan előfordulnak a világon csodás gyógyulások, de hogy ez miért jött létre pontosan, senki sem tudja.

2010. aug. 14. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Van ilyen ismerősöm is!

Én Agykontroll tanfolyamot és Reikit végeztem, és ez a leghatásosabb módszer! Mindenféle beavatkozás fabatkát se ér, végezz el egy ilyen tanfolyamot (Reiki-nél min. a 2-est) és majd meglátod, csodát művelhetsz!

IGEN, sikerülni fog!!! Hinned kell benne.

2010. aug. 15. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Se a gyógy mód ,se a reiki, vagy mi nem segít igazán, ha nem hiszel benne. A legfontosabb az ohgy a betegnek legyyen élni akarása, és ha már kifogyott belőle legyen valaki aki ad neki. Az operálás fontos, de ahhoz hogy ne terjedjen el a hihetelen élni akarás szükséges. Sosem szabad úgy lefeküdnie hogy negatív érzései vannak vagy gondolatai a halálról, mert akkor (mivelhogy álmában gyógyul leginkább az ember) elrontja a gyógyulást. A pozitív gondolatokkal és vidámsággal(NEVETÉSSEL!) megnövekedik a boldogsághormon(egyél csokit:D) és ez felgyorsítja a szervezet működését, a rossz jóracserélésé, a regenerálódást. Néhány orvos és tudós hite szerint, ha fel tudnánk gyorsítani az emberi test regenerálódását, akkor akár hallhatatlanok(de legalábbis abszolút egészségesek lennénk) Mert mire elkapsz egy náthát már ki is gyógyultál belőle:D Ez persze nem lehetséges, de nagybátyám feleségének 8 éve 4 hónapotha ígértek, az első két évet úgy élték túl, hogy vidámsággal töltötték az idejüket, mindig együtt, és rengeteget vitték a Mátrába "kirándulni", pihenni. Napsüés, jó levegő, frissesség(+csoki):D és aztán megpályáztak egy kísérleti gyógyszert állami pénzből amit csak olyannak adtak ki aki 1 éven belül biztos meghal szóval így a 6. évben már azon problémáznak hogy nem is adnak neki:D Bár ehhez nagyon sok erő kellett, mert ez a gyógyszer rengeteget kivett a szervezetből(kbakemó3X), de mégis él és "virul", de él. Tehát amit az orvos ajánl ne vesd el, de ha mondjuk 2 évig nincs változás nem muszály abbahagyni, elég csökkenteni is, de akkor már csak a hit számít. Elmehet ilyen mindenféle wudu kezelésre, de ezek is csak akkor segítenek ha igazán hisz bennük valaki. + csoki:) Ja és esetleg gyógytea, de igazi, mezőről szedettet! Van rákra jó gyógyfű is. Keressetek fel egyfüves asszonyt-urat(pl:gyuri bá a tv-ből:D)
2010. aug. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!