Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék pár kilót leadni?

Hogy tudnék pár kilót leadni?

Figyelt kérdés
169cm vagyok és 90kg. Hogy tudnék leadni pár kilót? 16/F

2012. ápr. 16. 19:02
 1/1 anonim válasza:

Az eredmények nem gyógymódok, ha szükség van orvosi segítségre, akkor mindenképpen konzultáljunk velük, mielõtt belekezdünk gyökeres életmódváltásba. A hosszú évek alatt beidegzõdött táplálkozási szokásokhoz a testünk is igazodik, ha hirtelen változtatunk, akkor rengeteg, a felszín alatt megbújó probléma léphet fel. Ez fõleg a kóros túlsúlynál lehet veszélyes. Az ajánlott oldalakon minden szükséges információ megtalálható ahhoz, hogy megértsük a szervezetünk, hogyan mûködik. Ha ezeket értjük, sikeresen tudjuk kontrollálni a folyamatokat gyógyszerek nélkül is.

:

[link]

[link]

[link]

Na most...ezeket úgy kaptam meg, hogy kiszámítottam a testtömeg indexedet, és hát "elhízott" vagy. Ott volt a megjegyzés és az ajánlott oldalak.

Saját véleményem:, de szerintem ezzel te is tisztában vagy : sport, sok folyadék, 1 nap többször keveset enni, sok gyümi, kevesebb édesség.

Ennyi!

Remélem segíthettem

2012. ápr. 22. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!