Volt már eltörve valamid, hogyan viselted?
Most épp a kezem van eltörve és begipszelve könyékig.
A gipszelésben az volt kellemetlen, ahogyan beigazgatták a törött ujjam a gipszbe, eléggé fájt. A száradó gipsz meg eleinte nagyon szorított. Már negyedik hete vagyok gipszben, egészen megszoktam, csak éjszaka rossz nagyon.
Régebben volt a lábam is eltörve, járógipszem volt 6 hétig.
Székről estem le, eltörött a gyűrűsujjam csontja legalul, a tenyeremben. Jövő héten veszik le, ha rendben összefort, 4 hét után. Remélem tényleg leveszik, mert már nagyon unom.
Nekem a lábamon is sima gipsz volt, de az még gyerekkoromban történt. Nagyon fáztam benne, arra emlékszem leginkább :)
neked hogyan törött el a lábad?
Jobbulást neked is, meg kitartást!
Az a baj, hogy nem maga az ujjam, hanem az alapperccsont tört el rendesen, már a tenyeremnél. Én két napig bírtam, de aztán muszáj voltam elmenni az orvoshoz, mert már semmit nem bírtam fogni a kezemmel, teljesen feldagadt az egész.
Ja, nekem ősszel volt a lábtörésem és nekemi is kivoltak elöl meztelenül a lábujjaim, nagyon rossz volt úgy suliba menni. Nagyon fáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!