Milyen gyenge nyugtatót tudtok ajánlani?
Én a Hova nyugatót tudom ajánlani, az gyógynövényes, ezért állítólag nem lehet rászokni. Koliban a szobatársam használta vizsgaidőszakban. De a citromfű, vagy a kamilla tea is hatásos lehet és az íze is jó.
----------------------------------------------------
Egyébként én 24 éves vagyok, ötödéves az egyetemen két szakon, szóval kb. 80-100 vizsga van a hátam mögött, de azt kell mondjam, hogy a vizsgaszituációhoz nem lehet hozzászokni, még most is ki akar ugrani a szívem a tételhúzás előtt. Amit tenni tudsz, az az, hogy minél alaposabban felkészülsz. Ha valami tényleg a fejedben van, az elő fog jönni a kellő pillanatban. Olyan nincs, hogy valamit otthon fel tudsz mondani, vizsgán meg egy szót se tudsz róla.
Szóval szerintem az alapos tanulás + természetes nyugtató meg fogja hozni a várt eredményt! :-)
Jó tanulást és sok sikert a vizsgákon! :-)
Valeriana (macskagyökér) tabletta.
nekem segített tánc-fellépés előtt, mert amúgy nagyon izgulós vagyok...
Esetleg valamilyen homeopátiás szert kipróbálhatsz:
Patikában segítenek választani, és az adagolást is elmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!