Allergiás lettem, vagy valami más lehet?
Figyelt kérdés
Soha nem cigarettáztam, de semmi bajom nem volt azzal, hogy másik szívták. Dolgoztam olyan munkahelyen, ahol rajtam kívül mindenki cigizett, mégsem zavart. Most viszont úgy kb. 1 éve nem bírom elviselni. Már attól hányinger kerülget, ha az utcán elmegy mellettem valaki, és megérzem a cigarettaszagot. Ez még nem is lenne probléma, csakhogy a párom is cigizik. A lakásban nem gyújt rá, mert nálunk senki sem szívja. De ha kimegy a teraszra elszívni egy cigit és utána bejön a lakásba, legalább fél óráig még a közelébe sem tudok menni, mert ahogy megérzem a szagot, abban a pillanatban elfog a hányinger. Ez vajon mitől lehet?2012. ápr. 10. 14:03
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mostanában egyáltalán nem stresszes az életem. Mondhatjuk, hogy a körülményekhez képest jól alakul az életem. Van munkám, mellette tanulok, az is jól megy.
2012. ápr. 10. 14:15
4/6 A kérdező kommentje:
Terhes nem vagyok. És már egy éve tart ez az állapot.
2012. ápr. 10. 14:54
5/6 anonim válasza:
Akkor mégiscsak valami pszichés oka lehet, vagy csak egyszerűen undorodsz a dohányszagtól, ezzel szerintme nem vagy egyedül.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy undorodom tőle. Csak azt nem értem igazán, hogy miért nem jött ez ki eddig. Például a bagós munkahelyemen.
Bár amikor voltam orvosnál (más miatt), és kérdezte, hogy allergiás vagyok-e valamire, mondtam, hogy nem. Erre a doktor: "Még." Szóval ezek szerint bármikor kialakulhat.
2012. ápr. 10. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!