Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Allergiás lettem valamire...

Allergiás lettem valamire vagy valami ritka korpafajtám van?

Figyelt kérdés

Kb.10-12 éve festem a hajam és soha egyik márkától se volt semmi bajom, úgy 3 éve ugyanazt a színt és márkát(kék kallos) használom. Már nem emlékszem, hogy ez előtt vagy után lett "korpás" a hajam(én legalábbis azt hittem hogy korpa mert szortyogott a fejemről a bőr). De egy sampon se segített rajtam. Mostanra a homlokom felső része is kisebesedik, minél jobban lenő a festék annál csúnyább.

Már cseréltem festék márkát de nem javult semmit, a fodrászom szerint ez allergia lehet, DE MIRE???

2011. jún. 14. 14:43
 1/1 anonim ***** válasza:

pl. hajfestékre. A legtöbb ugyanolyan anyagokból készül, valami alapanyagra allergiás lettél, jó szokása, hogy egyik napról a másikra alakul ki.

Vagy esetleg ne vakarózz meg szenvedj évekig, hanem menj el bőrgyógyászhoz, a fodrászok nagy része nem végzett orvosit szerintem, szóval nem az ő diagnózisuk számít. esetleg Seborrhea, ha a homlokodra is terjed talán.

2011. jún. 14. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!