Miért csábulok el?
Figyelt kérdés
Harmadéves főiskolai hallgató vagyok. Utolsó félévemet töltöm, az út nagyon nehéz, nem akarok megbukni, most mégis minden jel arra mutat, hogy ebbe az útba rohanok. pedig mindent megteszek érte, hogy elkerüljem.. Baráti társaságaim teljesen leépítettem, tipikusan én lettem az a lány a társaságból, aki állandóan lemond mindent.
Ennek ellenére, most, hogy van szünetem nem a tanulásra fordítottam, hanem minden elcsábít, még egy hülye film is fontosabb, mint hogy gondolkodjak.
Igazából nem a barátok hiányoznak vagy ilyenek.. egyszerűen kilátástalannak gondolom az életet. úgy érzem, hogy nem akarom csinálni az iskolát..semmit. Butának és primitívnek érzem magam.
Úgy érzem az életem üres.. hiányzik valami, valami nagy dolog.
2012. ápr. 9. 17:01
2/2 A kérdező kommentje:
:( It's bad enough that there is this club..
2012. ápr. 9. 17:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!