Folyamatos szédülést mi okozhatja? Utána olvastam de inkább az idősebb korosztálynál fordul elő és az is valamilyen betegség hatására, de nekem semmi más panaszom nincs csak a szédülés.(18 vagyok)
Figyelt kérdés
nov. 2. 10:05
1/8 anonim válasza:
Vérnyomásod, pulzusod, cukrod rendben?
Első körben ezeket kellene megnézni.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezek rendben vannak, nemrég voltam teljes kivizsgáláson és minden rendben van.
nov. 2. 10:20
5/8 A kérdező kommentje:
Azóta voltam kórházba is vele, mert annyira szédültem hogy folyamatosan hánytam és ezáltal kiszáradtam. Ez már másodjára fordult elő hogy kórházba kerültem miatta, de nem tudják megmondani miért. Csak annyit mondtak bármikor újra előjöhet.
nov. 30. 12:26
6/8 A kérdező kommentje:
De nyilván megyek és alaposan kivizsgáltatom magamat mindenhol ahol csak lehet, nem szeretném annyiban hagyni.
nov. 30. 12:26
7/8 anonim válasza:
Jobbulást neked! Esetleg egy ct akár magánúton tudna biztosat mondani. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
nov. 30. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!