A csajokat zavarja, ha a barátjuk rendszeres marihuána fogyasztó?
Figyelt kérdés
Összejönnétek ien fiúval?2012. ápr. 7. 12:59
21/27 anonim válasza:
Nem csak a megszületendő gyermekek IQ-ja lesz kisebb, hanem a már felnőtt embereké is! lásd fent a kérdező kommentjét. Szinte olvashatatlan az írása. A vesszőt, a külön írást, az egybe írást nem ismeri! Nagyon kiábrándító és visszataszító, ha valakinek ennyire igénytelen az írása. Függetlenül attól, hogy direkt így ír, vagy tényleg ennyire sötét!
22/27 A kérdező kommentje:
Köszi,arikvagytok puszcsizom az összes hozzátokhasonló,fa@ájjú bieberrajongót;)
2012. ápr. 8. 22:38
23/27 anonim válasza:
Most mér kell mindenkit azér baszogatni hogy hogy írja a szavakat??? Megérted nem?? Ez a lényeg.. -.-"
Amúgymeg a kérdezőnek: én simán összejönnék ilyennel igaz hogy ha rendszeresen akkor az kicsit erős de max énis elszívnék 1-2 jointot ^^ :D akinek meg nemtetszik azt meg le kell szarni és kész ;D. 17L
24/27 anonim válasza:
Olyan Bob Marley típusú egyénekről beszélsz?
25/27 anonim válasza:
Énis ilyen fasza gyereknek éreztem magam, amig nem lettem olyan, mint egy darab fa. De mondjuk szerintem mindenki saját hibájából tanul. Kérdésedre válaszolva pedig, nekem mindegyik. barátnőm utálta, hogy szívok és nagyjából ezért is hagyott ott mindegyik.
26/27 anonim válasza:
Aki alapból hülye azon nem lehet segíteni... :) És ezt nem a fű okozza. Az ,hogy sok fiatal írásképtelen az alapvető társadalmi probléma, nem mellékhatás. Olyan mint a motorozás, egy életérzés. Ott is van olyan aki ész nélkül húzza a gázt. :)
27/27 nax° válasza:
a hosszutavu,rendszeres fogyasztasnak eloszor a hosszutavu memoria romlasa,aztan a rovidtavu mem romlasa a mellekhatasa.nem veszes.ha leallsz rola,egy ido utan visszaépülsz.
csajok altalaban azthiszik,hogy ez rossz,es ellene vannak.amugy "megvilagosulsz" a zoldtol.a legelso szivasod utan mashogy latod az eletet.en nem jonnek ossze fiuval,mert fiu vagyok,de lehet,hogy lannyal sem,pedig volt,hogy en is nagyon sokat,nagyon hosszu ideig szivtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!