Beadassam a kullancs elleni védőoltást?
Figyelt kérdés
Már megkaptam az első hármat. (1-2. egy hónap eltéréssel, majd a harmadikat egy év után). Utána 3 évente kell beadatni. Nekem nemsokára lejár az egy év, viszont Budapesten lakom és nem nagyon szoktam ilyen erdőkbe/magas füves mezőkre járni, ahol össze tudnám szedni a kullancsokat. Ti mit ajánlatok? Megéri beadatni?2012. ápr. 6. 16:24
1/2 A kérdező kommentje:
*nekem nemsokára lejár a 3 év
2012. ápr. 6. 16:25
2/2 anonim válasza:
Ha tényleg semmi olyan helyre nem mész, akkor szerintem fölösleges. Én is budapesti vagyok, kiskoromban mindig megkaptam az oltást, de most, hogy már dolgozom is évek óta nem láttam kábé természetet, akkor meg minek.
Viszont ha jársz parkokba futni, kutyát sétáltatni akkor lehet nem árt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!