Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki adatta be a Kullancs...

Ki adatta be a Kullancs elleni védőoltást?

Figyelt kérdés

köszönöm a válaszokat,

És mi volt a mellékhatása?

Illetve a 18 hónapos oltással egyszerre kapja meg ugy lett e mellékhatása?

2012. márc. 1. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:

nem volt semmi mellékhatása.

de nálunk nem adják be a 18 hónapos oltással. úgy volt, hogy beadták a kullancsot, rá egy hétre a 18 hónapost, rá egy hétre az ismétlőt. ez egy éve volt, most fogunk menni a 2. ismétlő oltásra

2012. márc. 1. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:

én két gyermekemnek beadattam, szintén kb 1.5 évesen, de nem a 18 hós oltással egyszerre. Valamelyiket csúsztattuk.

Nem volt semmi mellékhatás.

2012. márc. 1. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, 3 oltásból áll: az első kettő között 1 hónap, a második és a harmadik emlékeztető között 9 hónap kell. Eddig kettőt kapott, nem volt mellékhatás. A többi oltástól legalább egy hónap különbséggel kapta.
2012. márc. 1. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem volt mellékhatása, de én nem adatnám be együtt. Az csak egy megjegyzés, hogy nem kullancs ellen, hanem a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás ellen véd. Emellett a kullancs több más nyavaját is terjeszt, úgyhogy kell kiegészítő védekezés is a kullancszsezonban. Ha oltatni akarsz, ne húzzátok, inkább a 18 hóst csúsztassátok, mert kell 2 hónap mire kialakul a védettség, és mindjárt itt a kullancsszezon.
2012. márc. 1. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom egy hete kapta meg az elsőt, jövő hónapban a másodikat.Mivel beteg volt így tolódott az első és az ismétlő miatt a 15 hós kötelező fog tolódni, mert aztmondta a dokinéni, hogy nem adja be egyszerre.Így a 15 hós oltásokat 2-3 hét csúszással kapja majd meg.

Semmi mellékhatása nem volt, illetve szurinál mindig többet alszik a lányom aznap de ennyi.Mondjuk most kapott mellé agyhártya gyulladás ellenit is.

Ma 14 hós

2012. márc. 1. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!