Elmenjek orvoshoz? Hová?
Figyelt kérdés
a gondom, hogy ropog a térdem.hétvégén bajnoki meccsen rámesett a csatár. megroppant. fájt, de tudtam mozogni. q fájdalom elmúlt, de ha fordulok pl bemelegitesnél akkor egyfolytában. illetve a sarkán is. sajna napi 7-8 órát állok, ilyenkor a sarkam faj, mintha a csontnál fájna. vélemény sztetek?2012. ápr. 5. 09:34
1/4 anonim válasza:
Én orthopédiára mennék kezdetben.Utána ahová küld.Hány éves vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
20. én is erre gondoltam. egy barátom azt mondta hogy lehet azért mert 9 éve focicizok
2012. ápr. 5. 12:57
3/4 anonim válasza:
Konzultáj a háziorvosoddal,mert beutaló kell.Rálehet fogni a focira de én azt javasolnám bízd magad szakemberre.Te még is csak fejlődő szervezet vagy:)Sok mindent helyre lehet hozni ebben a korban de később már bonyolultabb.Sok sikert a focihoz.Kitartás...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Kicsit attól tartok, hogy az orvos kinevet... vagy leagalábbis mosolyog... merthát nem minden napos dolog hogy valaki úgy megy be az orvoshoz, hogy időközönként ropog a térde :D
2012. ápr. 5. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!