Elmenjek orvoshoz? Vagy mit csináljak? (fejfájás)
IGEN
El kezd küldözgetni ilyen-olyan vizsgálatokra, hogy kiderüljön, mitől fáj a fejed. Ennyit érdemes tenned az egészséged érdekében
Nem lehet, hogy a stressztől fáj? Vizsgadrukk?
Persze, menj el mielőbb orvoshoz.
de én holnapután megyek haza, nem akarok már maradni. akkor logikus lenne otthon elmenni orvoshoz. de ááá már nem bírom.
egyébként többen mondták, hoyg a vizsgaidőszak, a sok stressz. viszont én nem stresszeltem sokat, elég laza, 2 vizsgám volt eddig, nem eröltettem meg magam.:/
egyél eleget, igyál eleget, aludj eleget és menj friss levegőre.
Nekem az elmulasztásra algoflex forte+kávé szokott hatni.
Ha ezt mind végig játszottad és még mindig nem múlt el, akkor tényleg menj el orvoshoz. (bár már a 4 nap is elég sok idő)
*Nekem az elmulasztásra algoflex forte+kávé szokott hatni.
A kávét nem erőltetném, mert ha magas a vérnyomásod és attól fáj a fejed, csak rontasz rajta.
Igaza van, aki írta, egyél rendesen, igyál rendesen, és ha keveset aludtál, aludd ki magad, 10-12 óra. Tanulni úgysem tudsz... Ha muszáj, el kell halasztani a vizsgát.
Emellett persze doki otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!