Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Benőtt pattanással ha elmegyek...

Benőtt pattanással ha elmegyek bőrgyógyászjhoz kivágja, ha megkérem rá? Nem szeretném hetekig kenegetni magam és így olcsóbb és gyorsabb is lenne.

Figyelt kérdés
valakinek van ezzel tapasztalata? Nem fájt nagyon?
2012. ápr. 4. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mia csuda a benött pattanás?
2012. ápr. 4. 23:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Kinyomhatatlan pattanás.
2012. ápr. 4. 23:54
 3/7 anonim válasza:
Hat nem tudom ,hogy nezhet ki de ha ugy erzed ,egy steril tuvel jukaszd meg finoman es nyomd ki.
2012. ápr. 5. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
az nem pattanás hanem akne. azt nemlehet kivágni
2012. ápr. 5. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
olyan nincs, hogy nem lehet kiszedni. egy tűvel bármi kijön. ha nemis egyből, akkor a szúrás és nyomás után begyullad és ki lehet nyomni.
2012. ápr. 5. 03:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennek úgyis az lesz a vége, hogy a sebészeten fogsz kikötni. Nem valószinű, hogy egy bőrgyógyász végezne ilyeneket.
2012. ápr. 5. 07:26
 7/7 A kérdező kommentje:
én is olyanokat olvastam, h ez valószínűleg akne, de nem olyan ronda, mint amiket látok képekről. nagyon picit kiáll és halvány piros a színe, de érzem,. ha megfogom, h valami göb van benne. tűvel szúrkáltam, ecettel kentem, meg minden hülyeséget amit már lehet megpróbáltam, már nem akarok egy hülye pattanás miatt többet költeni. de szeretném tudni, h mielőtt henteshez megyek fáj-e , érzéstelenítenek-e, vagy egyáltalán hajlandóak-e kivágni, vagy eltüntetni a nélkül, h valami értelmetlen kenőcsöt írnának, ami annyira használ, mint az eddigi próbálkozásaim.
2012. ápr. 5. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!