Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elkaphatom-e az AIDS-et ha az...

A.a.a. kérdése:

Elkaphatom-e az AIDS-et ha az utcán valaki arcon köp és esetleg nyitva volt a szám?

Figyelt kérdés
Gondolom ennél idiótább kérdéssel még nem találkoztatok, de ez ma megtörtént velem, egy fogatlan lepukkant alak, mikor szembe jött velem fogta magát és arcon köpött, telibe..
2012. márc. 28. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Uhh, az szép...

Arra az esély, hogy sebes volt a szája belül, és volt vér is a köpetben, illetve a te szádban is volt seb amivel érintkezett a testnedv baromi kicsi.

2012. márc. 28. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Bizony el, ettől nem leszel immunis, úgyhogy továbbra is óvatosan a buzulással.
2012. márc. 28. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért pont az AIDS-től félsz? Szerintem TBC-re, Hepatitiszre nagyobb az esély így...
2012. márc. 28. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:

A HI-vírust ilyen formában szinte biztos, hogy nem kapod el. Azonban számos egyéb, cseppfertőzéssel terjedő betegséget elkaphatsz.

A szinte szó azért, mert ha az illető vért köpött, akkor kicsit nagyobb az esélyed.

2012. márc. 28. 18:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazad van. Igazából azért írtam azt, mert az jutott legelőször az eszembe. De most akkor mit tegyek? Menjek és vizsgáltassam ki magam mindenre?

Köszi a válaszokat!

2012. márc. 28. 18:35
 6/6 anonim válasza:
Meg kellett volna mutatni hogy nem köpködhet csak úgy ok nélkül... Velem egyszer csinálták ezt meg, csak nem talált. A babettáját ráhajtogattam a tagra.
2014. ápr. 2. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!