Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen tünetei vannak a...

Milyen tünetei vannak a gyógyszer mérgezésnek?

Figyelt kérdés

2012. márc. 28. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
A nagy adagban beszedett gyógyszerek némelyike izgatottságot, álmosságot vagy hallucinációt okozhat, míg mások a szívet károsíthatják. A túlzott mértékű gyógyszerbevitel különféle szívműködési zavarokat idézhet elő, ilyen a csökkent vagy fokozott, de mindenekelőtt a szabálytalan ritmus, ami súlyos következményekkel járhat. Előfordulhatnak légzési rendellenességek is, pl. a légzési mozdulatsor kivitelezésének nehézsége és a lélegzetvétel gyakoriságának szélsőséges ingadozása.
2012. márc. 28. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Én még gyerekkoromban barátnőmmel túladagoltam a gyógyszert (10-15 szem) utána persze kórház,gyomormosás.

Nemsokra emlékszek de a hatásra igen hogy nagyon jó érzés volt szinte a fellegekbe jártam,szédültem de a részegségi szédülést szorozd meg 4-5szörösére minden lépésnél a padlóra zuhantam, aztán zavartan beszéltünk,nagyon jó kedvem volt,barátnőm viszont kihányta így buktunk le hál isten, aztán képszakadás,utána már csak a kórházra emlékszek hogy gyomormosás,meg a kórteremben táncolt a miki egér a képen,meg a bokor kidugta a nyelvét:) hát igen 12-13 évesen pozitiv lett a drogtesztem tőle:)

2012. márc. 28. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez így hülyeség, már elnézést, mivel a "gyógyszermérgezés" iszonyú tág kategória.

Több ezer hatóanyag van, és sokszor eléggé eltérő tüneteket okoznak, például ha valaki kumarint adagol túl, akkor belső vérzései lesznek, ha valaki barbiturátokat, akkor elalszik, majd leáll a légzése, ha amfetamint, akkor magas vérnyomás, izzadás, szapora szívverés, ha káliumot, akkor szívritmuszavarok és lehetne a sort folytatni egy évig...

2012. márc. 28. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!