Én még gyerekkoromban barátnőmmel túladagoltam a gyógyszert (10-15 szem) utána persze kórház,gyomormosás.
Nemsokra emlékszek de a hatásra igen hogy nagyon jó érzés volt szinte a fellegekbe jártam,szédültem de a részegségi szédülést szorozd meg 4-5szörösére minden lépésnél a padlóra zuhantam, aztán zavartan beszéltünk,nagyon jó kedvem volt,barátnőm viszont kihányta így buktunk le hál isten, aztán képszakadás,utána már csak a kórházra emlékszek hogy gyomormosás,meg a kórteremben táncolt a miki egér a képen,meg a bokor kidugta a nyelvét:) hát igen 12-13 évesen pozitiv lett a drogtesztem tőle:)
Ez így hülyeség, már elnézést, mivel a "gyógyszermérgezés" iszonyú tág kategória.
Több ezer hatóanyag van, és sokszor eléggé eltérő tüneteket okoznak, például ha valaki kumarint adagol túl, akkor belső vérzései lesznek, ha valaki barbiturátokat, akkor elalszik, majd leáll a légzése, ha amfetamint, akkor magas vérnyomás, izzadás, szapora szívverés, ha káliumot, akkor szívritmuszavarok és lehetne a sort folytatni egy évig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!