Allergiás vagyok, az orvos calcium-sandosten-t írt fel. Miért nem találja az internet? Miben különbözik a Calcium Sandoztól?
Teljesen más a két gyógyszer, csak a nevük hasonlít.
A Calcium Sandosten hatóanyaga tenalidin, egy antihisztamin, amire Neked van szükséged az allergiád ellen. Van benne kálcium-glukonát is.
A Calcium Sandoz kifejezetten kálciumpótló szer, jóval több kálciumot tartalmaz, mellette pedig más sókat.
Köszönöm. És akkor ezt csak úgy kiadják a gyógyszertárban? (Mert az orvos nem receptre adta, csak felírta egy papírra a nevét.) És körülbelül mennyibe kerül? És mi az ami nekem kell egyáltalán? Gyógyszer, vagy oldat, vagy mégis mi?
Elnézést, de tényleg nagyon furcsa számomra hogy interneten nem találtam semmit.
A google már nem a barátom... :)
Bementem. Odaadtam a papírt amire felírta a háziorvos a nevét, és Calcium Sandoz-t adott.
Mindenesetre érdekes...
A papírra Ca-Sandosten volt írva. Így adtam neki oda...
De ha tényleg létezik a másik, akkor miért nincs róla sehol információ? ÉS egyáltalán mi az ?
Valóban már nincs Ca-Sandosten -
Mire van allergiád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!