A problémám az, hogy nem tudod idegen helyen hát. Kakilni :$ mindig visszatartom még haza nem érek. Ma is így volt ez, de elkezdett fájni a hasam. Milyen szövődményei lehetnek ennek a "tartogatásnak"? :S Kérem valaki segítsen!
Nem, hanem mondjuk hogyha reggel kell nagyon de nem mész el, és utána nem múlik el az inger, hanem egész nap tartogatod, de úgy, hogy az inger meg ott van. Ilyenkor sem száz százalék, de nagy az esély a bélcsavarodásra. Mondom a tanárnőm is így kapott bélcsavarodást, mert ő is csak otthon bírta elvégezni a nagy dolgát, és egész nap tartogatta az iskolában. A végén már piszkosul fájt a hasa, majd kétrét görnyedt a fájdalomtól. Sajnos meg kellett műteni, nagyon sajnáltuk.
Különben én megértelek, mert én sem szívesen kakilok máshol, csak mivel már jártam úgy egy párszor, hogy nagyon begörcsölt a hasam, és borzasztó rosszul lettem, plussz itt van a tanárnőm esete is, szóval most már elmegyek wczni ott, ahol rámjön a dolog, és van wc a közelben. Sajnos muszáj...
reggel mindig szoktam és este is, csak napközben ált. nem vagyok otthon(suli, haverok stb) ...
Engem régen azzal ijesztgettek hogy rákot kapok tőle meg ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!