Az agyrázkódásnak mik a tünetei?
Igen, lehetséges, hogy csak hazaküld. Kórházba nekem akkor kellett volna befeküdnöm, ha hányok, vagy ha rosszabbodik az állapotom, de ezt szerencsére megúsztam.
Szorítok neked, és (miután kipihented magad:) ) írd meg mi volt. :)
szia!
Nekm kétszer volt már. Az elsőnél csak szédülés volt, meg fejfájás. A második már eszméletvesztéssel járt, na ott volt egy órás látászavar a baleset után, emlékezetkiesés, hogy mi történt velem, fejfájás. Hányinger, hányás nem volt.
Ennek ellenére nem tartottak benn a kórházban, igaz, nem tudtam megmondani, volt-e eszméletvesztésem. (erre később, tiszta fejjel j9öttem rá.) Az elsőnél meg nem volt lehetőségem orvosra (külföldön voltam), de nem lett maradandó bajom szerencsére. Talán azóta hibásabban gépelek, azelőtt nagyon jól ment. De ez nem olyan nagy probléma.
:)
Én csak feküdtem az ágyban, aludtam vagy nézegettem a fejem felett levő posztert. Ezt csináltam felváltva 2-3 napig, utána már olvastam is kicsit. Kb. 5-6 nap múlva meg visszaálltam a rendes életre.
20l
Hát nagyon remélem hogy nem küld kórházba, szerintem nem olyan vészes csak rosszul vagyok, fáj a fejem és szédülök. Persze azért remélem kiír pár napra hogy ki tudjam pihenni.
Az a legrosszabb hogy egyedül vagyok itthon.
Majd ha végeztem az orvosnál akkor megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!