Ez az asztmának a tünetei lehetnek?
4-5 évvel ezelőtt asztmás voltam, de már nem nagyon emlékszem hogy mik voltak a tünetek. 13 éves voltam akkor.
Ma elindultam futni, de kb 2 perc után "annyi" volt. Nehezen kaptam levegőt, szorító mellkasi fájdalmat éreztem, elkezdtem szárazat köhögni, fulladtam.Utána amikor megálltam piheni, még kb 20-30 percig éreztem azt a furcsa szorító mellkasi érzést, és köhögtem. Járok kondizni is, de ott nincs semmi bajom, csak az ilyen nagyobb terheléses sportnál, mint pl a futás, nem bírom.
A vér kivételével teljesen asztma tünete, legalábbis másról nem tudok ami hasonló.
Egészen más a kondizás, más a futás -máshogy használod a tüdőd. Szerintem menj orvoshoz. Ma már olyan szerek vannak, hogy teljes, tünetmentes életet élhetsz futás mellett is, ha orvosi utasítás szerint jársz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!