Milyen betegség tünetei lehetnek ezek?
Kb 2-3 hónapja valami nagyon nem stimmel velem, de a saját orvosomhoz egyenlőre nem bírok elmenni(vidéken tartózkodom), így próbálok kutakodni, de nem találtam a neten sem hozzá hasonlót.
Szóval 26 éves nő vagyok.
A mensesem szinte 2 hetente megjön, és 1-1,5 hétig is tart, az arcom folyton piros, tele lett kiütés szerű pöttyökkel, a vérnyomásom jó, ellenben a pulzusom mindig 100 felett van, főleg este, lefekvés után kalapál nagyon a szívem.
Fáradtnak, nehéznek érzem magam, nincs energiám, pedig már vitaminokat is elkezdtem szedni, de semmit sem használ..
Gyakran szédülök, és lassan nincs olyan nap, hogy ne fájjon a fejem is, főleg a homlokom, szemem környékén.
Folyton azt érzem, hogy száraz a szám, állandóan innék, mintha tapló nyelvem lenne.
A diétám szinte megállt, alig bírok fogyni, pedig előtte egész jól ment, még van miből leadni..
Gondoltam a cukorbetegségre, de a vizeletürítéssel nincsenek gondok, szabályos, normális, így azt nem hiszem..
Anyum azt mondja szerinte csak az időjárás, a frontokra vagyok érzékeny, de szerintem ez annál több lehet..
Kb 1 hónap múlva tudok hazamenni, addig nem tudok elmenni kivizsgáltatni sem magam.
Van valami tippetek, hogy mi lehet ez, minek a tünetei?
Nagyon aggaszt, mert soha sem éreztem magam még így, és érzem, hogy ez nem egyszerűen orvosolható dolog lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!