Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az agyrázkódásnak mik a tünetei?

Az agyrázkódásnak mik a tünetei?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 19:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
hányás, szédülés, fejfájás.
2012. márc. 25. 19:41
 2/15 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer volt.

Szédülés, fejfájás, fényérzékenység volt nálam.

A fejem olyan durván fájt hogy ülni meg állni nem tudtam csak feküdni.

2012. márc. 25. 19:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekem akkor szerintem csak enyhe van, nem hánytam csak majdnem elájultam. Elmenjek orvoshoz?
2012. márc. 25. 19:49
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen, menj!

Nekem februárban volt szintén enyhe agyrázkódásom, elmentem ügyeletere, elküldted koponyaröntgenre, aztán ágynyugalmat írtak elő. Kellett is, az első 2-3 napban iszonyatosan fáradt voltam. Nem mehettem sehova, nem olvashattam, gépezhettem, tvzhettem. Unalmas volt, de aztán kipihentem, és azóta semmi bajom. Viszont, ha nem fekszed ki, akkor hosszú ideig tartó fejfájás is kialakulhat.

20l

2012. márc. 25. 19:52
 5/15 anonim ***** válasza:

19:52es vagyok.

Végülis a konkrét kérdésre nem válaszoltam: nekem a tünetei voltak: fejfájás, émelygés, fáradtság, és miután bevertem a fejem nem bírtam állni vagy menni, csak feküdni, de így is az ájulás szélén voltam.

2012. márc. 25. 19:55
 6/15 anonim ***** válasza:

A második vagyok.

Szerintem is pihend ki rendesen.

Én annyira nem pihentem ki, orvoshoz se mentem, és majdnem minden nap fáj a fejem. És nem is kicsit hanem durván.

2012. márc. 25. 19:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez pénteken történt, ha nem múlik el holnapra akkor elmegyek.
2012. márc. 25. 20:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Először háziorvoshoz menjek?
2012. márc. 25. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen, ő majd továbbirányít, ha szükségesnek gondolja. Addig is inkább pihenj, ne gépezz, ne hallgass zenét és igyál sok folyadékot!
2012. márc. 25. 20:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak hazaküld és pihennem kell pár napot? Remálem nem kell kórházba mennem.
2012. márc. 25. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!