Te meg tudnád "szúrni" a gyereked?
OFF: Bocs, de..... rilájzoltam?????? Ha már nagyon vagányak akarunk lenni, hogy fonetikusan írunk le angol szavakat, legalább stimmelhetne a kiejtéssel....
ON: Anyósom ápolónő, világ életében ő vett vért a családjától. Egy vérvétel vagy egy oltás piszlicsáré dolog. Megműteni már anyukád sem biztos, hogy meg tudna műteni téged. Az már más.
Nos ha a gyerekem erdeket neznem ,akkor megtennem,.ez nem arrol szol hogy nem szeretem a gyerekemet,.hanem arrol hogy segitsek neki,.!!mert szeretem,.es ha nem en, akkor nyilvan a doki no adna be,.de ha en is orvos lennek,.akkor nyilvan en is be adnam a gyerekemnek,.inkabb mint hogy valami bajja legyen,.
Engem pl a parom injekciozott nap mint nap szules utan,.6 napon keresztul,.pedig nem orvos ,csak nekem csinalt jot!!
A barátnőm az utolsó heteiben maga injekciózta a 17éves gyönyörű lányát, hogy mellette lehessen. Én is megtenném.
De mit hallok? Édesanyád orvos létére H1N1-gyel oltogat?!
off:Kedves 9.-dik nem értelek!Pedig többször végigolvastam,
lehet álmos vagyok!Ki kit injekciózott?Ki volt az utolsó heteiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!