Hogy írtad be a gyereked mobilszámát a telefonkönyvedbe?
Figyelt kérdés
Lányom/Fiam, neve, beceneve? :)2012. febr. 23. 15:06
1/28 anonim válasza:
a nevüket irtam. miért mit írnék?
2/28 A kérdező kommentje:
-Esetleg, te hogy vagy bent a szüleid telefonjában?-
2012. febr. 23. 15:07
3/28 anonim válasza:
A nevüket, ahogy szólítom őket.
4/28 anonim válasza:
Azt tudom,hogy én úgy vagyok anyu telefonjába benne,ahogy kiskoromban szólított. A nővérem a neve alapján van benne,de a neve előtt van egy + A betű,hogy legelől mi legyünk.
Pl.
Angyalka
AZsuzsi
5/28 anonim válasza:
Engem és a húgomat is úgy írt be, hogy "A" betű a név előtt.
6/28 anonim válasza:
A szüleim: Anya, apa.
A nővérem: Anita
7/28 anonim válasza:
Anyukáméknak a becenevemen vagyok bent. Nekem pedig Anya, Apa.
8/28 anonim válasza:
Hűh én 14 éves vagyok, de mindenkit a teljes nevén írok be.:D Például tegnap is odaadtam a telefonomat egy barátnőmnek, hogy küldön egy smst Anyukámnak, hogy hol vagyok, és ott keresgélte és egyszer csak megszólalt hogy nincs benne a száma. Mondom, de ott van, Szabó Erika!:D Hát furcásn nézett xd
9/28 anonim válasza:
Van mindnek keresztneve és azt használtam a beíráskor. Miután négy gyerekem van, nem lenne elég csak annyi, hogy "fiam".
10/28 anonim válasza:
Csak simán keresztnevem kezdőbetűje van benne anyukáméban. Apukáméban nem tudom, ott at hiszem a teljes keresztnevem. Ezeken az új telefonokon már egy pillanat alatt meg lehet találni bárkit a telefonkönyvbe, felesleges mindenféle betűket, jeleket tenni a név elé. Akkor volt az praktikus, mikor még nyomogatós telefonjaink voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!