Hogy írtad be a gyereked mobilszámát a telefonkönyvedbe?
Figyelt kérdés
Lányom/Fiam, neve, beceneve? :)2012. febr. 23. 15:06
11/28 anonim válasza:
nekem nincs gyerekem. A betűs a nevem, szóval ez sem gond :) simán a nevemen vagyok a szüleim telefonjában. ők nekem: Anya, Apa
12/28 anonim válasza:
Anyukamnak ugy vagyok benne, hogy Babuci. Nekem o siman Anyakent.
13/28 anonim válasza:
Az A betűnek nincs sok értelme, ha valami speciális karaktert írsz elé, akkor is legelöl van.
Pl. én a páromét úgy írom be, hogy: >Isti< De volt, hogy csillag közé tettem.
14/28 anonim válasza:
nincs gyerekem, apu meg szimplán úgy van benne h apu...
párom zsolt, de nem vagyok olyan hülye h úgy írjam be h azsolti, mint itt egyesek írták... inkább csillagok közé írtam a nevét, és ennyi.
15/28 anonim válasza:
Miért hülye az, aki a-t tesz elé? Mi ebben a hülye?
Te meg csillagozol, mint egy idióta. Na kb. ennyi értelme van.
16/28 anonim válasza:
Nekem a lányom úgy van:"Pici Juditkám"
Az anyukám:Édesanyukám
A férjem:S.......J....
17/28 anonim válasza:
hát értelmesebb a csillag, vagy vmi más, mint h alaci, vagy ajuli.
18/28 anonim válasza:
Nálam a három legfontosabb személy így van beírva:
AAA_Anya
AAA_Öcskös
AAA_Szivem
Nem tudom anyuukámnak hány A betű van a név előtt, de ő is így valahogy írta be.
19/28 anonim válasza:
A szüleim telefonjában a keresztnevem becézett formája szerepel, az enyémben úgy van beírva, hogy apu ill. anyu, ezelőtt egy a betű, hogy elsők legyenek, és ice, hogy őket kell értesíteni baleset esetén.
20/28 anonim válasza:
Gyermekem nincs. Az én telefonomban a szüleim Mamus és Papus, én pedig náluk azon a becenéven vagyok beírva, amin kamaszkorom óta szólítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!