Hogy írtad be a gyereked mobilszámát a telefonkönyvedbe?
Gyerekemnek még nincs mobilja, de ha lesz szerintem becenevén fogom beírni a számát. Apám nálam apu, anyukám anyukám néven van bent (volt :(.
Viszont én is "a"- betűzök... a férjem nálam Aaaapuci néven szerepel.
nekem anyukám simán anhya ként van benn
Én meg neki simán Nikin
Én a szüleimnek a keresztnevemen vagyok beírva és az öcsém is. Anyu Mimiként van beírva, apu pedig apaként.
Csak azért kérdeztem amúgy, mert egyik nap véletlenül megláttam az anyósom telefonjában, hogy van beírva a lánya meg a fia. Így volt: Vezetéknév keresztnév kezdőbetűje és fiam/lányom. Kissé bizarrnak találtam... :/
nekem anyum Anyukám-ként van beírva, és első helyen szerepel, mivel kedvencek listán van :)
basszus, ciki, de nem tudom hogy vagyok beírva nála. sztem valami Nonesz vagy ilyesmi :) de lehet, hogy valami idiótaság :)
az emberemnek Obersturmbannführenin-ként szerepelek :) ő nekem Royal-ként. régi becenevek :)
anyámnak az uram M...G... A vejem :) csak így lazán :)
ha lesz gyerekem, sztem valami gyerekkori aranyos becenév lesz beírva.
Nekem még nincs gyermekem.
A szüleim Anya, Apa, testvéreim a becenevükön. A párom a teljes nevén: vezeték keresztnév, azért, mert mikor ismerkedtünk így írtam be, és így maradt. Előző párom volt, hogy becenéven volt bent, és az rossz emlék. A mostani párom is átírtam egyszer Édesemnek, így becézzük egymást, de aztán vissza írtam, zavart.
Az öcsémnél Pöccök ként vagyok bent, tőle kapott régi becenév.
Apukám simán a keresztnév/becenévként írt be minket, viszont anyukám az AAA(becenév) kombinációt használja a családjára, ezt a nővérétől tanulta el :) De ez szerintem vicces.
Egyébként meg én nem a telefonkönyvből, hanem a hívás listáról szoktam őket hívni, úgy is mindig ők benne vannak a legutolsó párban.
A pár a szüleit Muter és Fater néven írta be, na ez nekem fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!