Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az ember meddig tudja vissza...

Az ember meddig tudja vissza tartani a pisilést?

Figyelt kérdés

Ha valaki nagyon sokáig vissza tartja, egy idő után önkétlenül bepisil, vagy mi történik.

Meddig bírja egy ember? 3-4 nap?

2012. márc. 24. 18:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én meg van amikor lusta vagyok kimenni:) De azért egy nap 3-4-szer pisilek
2012. márc. 24. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is soká birom pisilés nélkül. Reggel elmegyek wcre,délután v este megint és ennyi.Persze ha sok folyadékot iszok,akor gyakrabban,de napi 3nál többször akkor se.
2012. márc. 24. 20:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is kb egy nap 3-4-szer ha elmegyek. Reggel, délután suli után, de még akkor sem egyből hanem 4 körül, meg egyszer fürdéskor, meg még egyszer lefekvéskor és ennyi
2012. márc. 25. 10:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem már volt olyan, hogy egy napig nem tudtam kimenni a WC-re és mikor hazaértem akkor sem volt időm ezért 27 órán kerseztűl nem tudtam WC-ni. Szörnyű volt. A végén mikor hazaértem a lépcsőn felfelé (mert a lenti WC eldugult) mindkét kezemmel szorítottam a farkam. Iszonyatosan csípett meg fájt. Majdnem ordítottam. Elértem a mosdót és be volt zárva. Még szarakodtam a zárral mikor nem bírtam tovább. Éreztem, hogy már lehtetlen, hogy visszatartsam és bepisiltem. 3 percen keresztűl csak folyt. Szóval igen. Van egy határ amikor már lehetetlen visszatartani.
2012. ápr. 6. 19:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Úristen, ez durva utolsó. Ahogy leírod, nem is kellemes.
2012. ápr. 6. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért azthitted kellemes érzés a végletekig visszatartani?
2012. ápr. 7. 10:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy fájdalmas. Inkább az gondoltam, hogy egy idő után már olyan mint mikor nevetünk, vagy megcsikiznek. Ha akkor kell pisilnie az embernek nagyon, mikor megcsikizik, akkor bepisil szerintem... De az nem fáj, azt gondoltam ez is olyan, hogy érzi hogy bepisil és bepisilt.
2012. ápr. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!