Voltál már rosszul energiaitaltól?
Figyelt kérdés
ha igen, akkor milyen rosszul lét volt, és mennyit ittál?2012. márc. 24. 12:42
1/6 lovász márta válasza:
naponta ittam 2db hell energiát,de már nem merek inni mert fájt a májam tőlle.
2/6 anonim válasza:
Nagyon fent kellett maradnom, megittam vagy 3at-4et is, utána konkrétam úgy éreztem magam, mintha másnapos lennék. Olyan bizonytalanság érzetem volt, émelyegtem, kiszáradtam, fáztam, remegtem, szívdobogás érzésem volt. Előtte is utáltam az íze miatt de biztos soha többé nem iszok...
3/6 anonim válasza:
Igen, panikrohamom lett tole. :-\
4/6 anonim válasza:
Egyébként az energiaital rákkeltő hatású! nem értem miért isszátok annyian!
5/6 A kérdező kommentje:
Én régebben ittam, most már inkább egy kávét iszok, bár az sem egészséges, de hát ilyen az élet. :)
Köszi a válaszokat!
2012. márc. 28. 18:58
6/6 anonim válasza:
Még nem, pedig volt 2-3 olyan eset hogy egy nap kb. 6-7 dobozzal megittam, de már nem szoktam inni max heti vagy 2 heti 1szer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!