Ezt már NEM bírom! Mit tegyek?
Lassan egy hete nem bírok normálisan aludni!!! Nagy nehezen elalszom kb 2-3 óra körül, de már 6 körül felébredek. Valami miatt olyan éles agy érzékeny lett a hallásom, hogy minden kis zajra, neszre felébredek és nem tudok vissza aludni. Mindent kis halk zajt meghallok, és ez nagyon idegesít NEM BÍROK normálisan aludni! Elegem van!!! Párnákat szoktam rakni a fejemre, az kicsit használ, és halkabb minden, de akkor se tudok már vissza aludni! Ott tartok hogy ami gyógyszert találok itthon beveszem, csak hogy tudjak aludni!!!
A füldugó az használna???? :S
A füldugó rövidtávon nagyon jó, hosszútávon nagyon nem.
Én már 2 éve füldugóval alszom, éjszaka nem ébredek fel semmire, de azért annyira nem tompítja el a hallásom, hogy reggel az ébresztőt ne halljam meg.
A gond az vele, hogy erre is rálehet szokni, aztán csak a baj van vele. Én éjszaka már nem tudok elaludni füldugó nélkül, napközben is csak akkor, ha tényleg extrém fáradt vagyok. Meg kiszárítja a fület, begyulladhat, viszket stb..
Szóval én először azt javasolnám, hogy készülj rá az alvásra, írnék itt most okosságokat, de találsz neten 1000 tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!