Sos! Már nem bírom:' ( Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Napok óta nem alszok! Tegnap is reggel 7kor sikerült elaudnom és mindne órában felébredtem és ez van napok óta.. 4 órákat alszok,de mégsem vagyok fáradt este. Csak nappal van egy időszak,amikor szédelgeka fáradtságtól. Utáan elmúlik és nem tudok aludni:'( Holnap nekem iskola dolgozatok tanulni kell. Mi lesz velem??? 16/L2012. jan. 3. 01:12
1/10 anonim válasza:
Semmi. Majd átesel a holtponton és jól kialszod magad. Valószínű, hogy az ünnepek miatt megzavarodott a szervezeted.
2/10 anonim válasza:
eGyébként én is ezért vagyok fenn:(
3/10 A kérdező kommentje:
ajj mindig is rossz alvó voltam:( de nem bírom ezt már:'(
2012. jan. 3. 01:18
4/10 anonim válasza:
Mivel ahoz fiatal vagy h szerekkel élj(amúgy vannak nyugtato teák és természetes altataok is de nem, hinném h ezt kéne szedned)azt ajánlom h ha teheted mozogj.Azaz menj el egy jo kimeritő edzésre vay othton tornázz egy olyat hogy nagyon eélfáradj hidd el utána csakj ugy zuhansz az ágyba.Kerüld a teát kávét bármit ami élénkithet.Valoszinü igaza van az elsőnek h kicsit összezavardotak a dolgok,de majd rendbejn igaz szerintem a hetedre rányomja majd a bélyegét de kitartás!
5/10 anonim válasza:
ha lehetőséged lesz, próbáld ki a citromfűteát. A mozgás tényleg sokat segít.
6/10 A kérdező kommentje:
próbáltam már elmentem 1 órát futni..csak feldobódtam tőle mégjobban.. nem tudok mti cisnálni:( ajjj:'(
2012. jan. 3. 01:30
7/10 anonim válasza:
A mozgást nem közvetlenül elalvás előtt gondoltuk:( Jobb azt reggel vagy napközben.
8/10 anonim válasza:
Tudod mit? Ne idegeskedj és ne türelmetlenkedj. Ez az éjszakád már úgyis el van szúrva.( kapcsold be a tévét, mindegy mit nézel, csak horror ne legyen, és nézd.
9/10 A kérdező kommentje:
de holnap tanulnom kell..értitek? hogy fogok?? sehogy..ha meg du. lefekszek aludni megint enm alszok este.. mi a faszomat csináljak már?:@:'(
2012. jan. 3. 01:38
10/10 anonim válasza:
Délután ne feküdj már le aludni. REggel kelj föl és este feküdj le, hogy a szervezeted visszaszokjon. Tanulj most, ha nem tudsz aludni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!