Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha menstruációm...

Mit tegyek ha menstruációm olyan "erős" hogy nem nagyon elég egy betét? (lent)

Figyelt kérdés

13/L vok.Kb majnem egy éve menstruáltam először....sokszor két hónapig sem volt vagy volt de csak "kevés" de olyan eset is előfordult,hogy úgymond erős/sok van...tom hogy ez normális.....de a betét oldalán középen a bugyim és így a nacim is véres lesz:(

Mit csináljak?°_°

2012. márc. 20. 21:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
a tampont hogy kell használni?
2012. márc. 20. 21:53
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Én is suliban szoktam cserélni... Nem feltűnő, ha az ember eltűnik a társaságból egy másfél percre... Én mindig szárnyast használok, a sulitáskám legkisebb zsebébe beledugom, mert a csomagolásából nem lehet rájönni mi az, de amúgy se feszegeti senki. Amikor nem figyel rám senki, gyors előveszem (vagy óra közben kikéreckedek), berakom a hátsó farzsebembe. Emegyek vécére, gyors csere, a használtat az új papírjába csomagolva kidobom a wc kukába, és kész is...
2012. márc. 21. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Ja és én is 13/L
2012. márc. 21. 13:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát köszi:)
2012. márc. 21. 13:59
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom miért kell ebből ekkora gondot csinálni, valószínűleg már a többi lány osztálytársad is menstruál, nem kell szégyellni előttük, meg senki előtt, ha a WC-n betétet cserélsz...

Ahogy előttem leírták, viszel a táskádban pár betétet, szünetben zsebrerakod és kisétálsz a WC-re, kb fél perccel leszel bent többet, mintha csak simán pisilnél, az új betét csomagolásába belecsavarod a régit, és kidobod, biztos minden fülkében van egy kicsi kuka, nem is fogja senki látni.

Tampon használatáról nagyon sok leírást találsz a neten is akár, de minden tamponos dobozban van használati utasítás is rajzzal.

Elsőre minivel próbálkozz, de az nem sok vért tud magába szívni, szóval 1-2 óra múlva mindenképp cserélned kell!

Ha a mini könnyen felcsúszott, akkor próbálkozhatsz a normállal is.

[link]

2012. márc. 21. 14:07
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. márc. 21. 14:14
 17/19 anonim ***** válasza:
szerintem fiatal vagy még a tamponhoz, ne használd.
2012. ápr. 12. 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetnél benn 1,5 percig? Rádrúgják az ajtót vagy mi? Más is azt csinálja. Egyépként cseréld gyakran kb. minden második szünetben és nem lessz gond. Puszika
2012. máj. 10. 17:33
 19/19 A kérdező kommentje:
OK.thx
2012. máj. 20. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!