Hogy tudnék a lehető leghamarabb jól elhízni?
sok édességet zabálsz. pl puding, csoki, cukorka, torta, süti, meg sok cukros üdítőt igyál, pl kóla.
amúgy minek akarsz elhízni? egészségtelen.
"sok édességet zabálsz. pl puding, csoki, cukorka, torta, süti, meg sok cukros üdítőt igyál, pl kóla."
Ki kell ábrándítsalak, csak ezektől nem hízik senki. Én kicsi gyermekkoromtól napi szinten sok csoki, cukor stb. ettem és most 36 évesen sem vagyok kövér. Tehát alkatfüggő is a hízás(genetika).
Azt ugyan nem tudom, mi az a vok, de a kérdésedet kissé kibővíteném, ha nem bánod:
Hogyan tudnék fiatalon meghalni cukorbetegség szövődményeiben:
– hogyan kaphatnák infarktust?
– hogyan vakuljak meg gyorsan?
– hogyan lehet magas a vérnyomásom?
– hogyan érjem el, hogy amputálják a lábam?
stb.
Maradj már. Ezek is arra vonatkoznak, aki hajlamos az ilyesféle betegségekre.
"kaphatnák" nem? Mármint ők kaphatnák? Vagy én kaphatnÉk?
kaphatnék
Egyébként a hajlam rásegít, az igaz. Vannak genetikailag védettek, akik annyit isznak, amitől más már sírba szállna, s van, aki alig-alig fogyaszt alkoholt, s mégis az viszi el.
Ennyiben igazad van. De minek letesztelni? A nem alkati kerekség semmilyen haszonnal nem jár.
1 pici pajzsmirigyhormon emelkedés, és máris szeded magadra azt is, amit meg sem eszel..
Egyébként annak örülj, és addíg, amíg a túlsúllyal járó betegségek nem érnek utól!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!