Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék a lehető leghamara...

Hogy tudnék a lehető leghamarabb jól elhízni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

sok édességet zabálsz. pl puding, csoki, cukorka, torta, süti, meg sok cukros üdítőt igyál, pl kóla.

amúgy minek akarsz elhízni? egészségtelen.

2012. márc. 19. 15:39
 2/11 A kérdező kommentje:
csak tetszik a kerek forma
2012. márc. 19. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:

"sok édességet zabálsz. pl puding, csoki, cukorka, torta, süti, meg sok cukros üdítőt igyál, pl kóla."

Ki kell ábrándítsalak, csak ezektől nem hízik senki. Én kicsi gyermekkoromtól napi szinten sok csoki, cukor stb. ettem és most 36 évesen sem vagyok kövér. Tehát alkatfüggő is a hízás(genetika).

2012. márc. 19. 16:25
 4/11 A kérdező kommentje:
hízékony féle vok asszem mert jelenleg 184cm magas és 110kg-ot nyomok a mérlegen (nem vok kigyúrt)
2012. márc. 19. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt ugyan nem tudom, mi az a vok, de a kérdésedet kissé kibővíteném, ha nem bánod:

Hogyan tudnék fiatalon meghalni cukorbetegség szövődményeiben:

– hogyan kaphatnák infarktust?

– hogyan vakuljak meg gyorsan?

– hogyan lehet magas a vérnyomásom?

– hogyan érjem el, hogy amputálják a lábam?

stb.

2012. márc. 24. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Maradj már. Ezek is arra vonatkoznak, aki hajlamos az ilyesféle betegségekre.

"kaphatnák" nem? Mármint ők kaphatnák? Vagy én kaphatnÉk?

2012. márc. 24. 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:

kaphatnék

Egyébként a hajlam rásegít, az igaz. Vannak genetikailag védettek, akik annyit isznak, amitől más már sírba szállna, s van, aki alig-alig fogyaszt alkoholt, s mégis az viszi el.

Ennyiben igazad van. De minek letesztelni? A nem alkati kerekség semmilyen haszonnal nem jár.

2012. márc. 24. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:

vok = vagyok

2012. márc. 24. 14:36
 9/11 anonim válasza:

1 pici pajzsmirigyhormon emelkedés, és máris szeded magadra azt is, amit meg sem eszel..

Egyébként annak örülj, és addíg, amíg a túlsúllyal járó betegségek nem érnek utól!!

2012. márc. 24. 15:23
 10/11 anonim válasza:
Utolso válaszolo: Akármilyen betegséged van,hizni csak attol lehet,ami a torkodon lecsusszott.Túlzásokba nem kell esni :)
2012. ápr. 11. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!