Imadok itt olvasgatni, es sokszor kerdeseket is teszek fel. De rajottem hogy naiv vagyok. Ti mit gondoltok errol?
Figyelt kérdés
Akar mikor felteszek valami kerdest itt, tuti h nem kapok ra valaszt csak max 1 et( fontos kerdesek)
Ha kiirok valamit ami nem fontos mint pl hogy csinaljatok a csirket v nem tudom ez csak pld volt akkor kapok 10 valaszt is.
De ami engem a legjobban aggaszt az az, h az egesz oldal tele van olyan buta kerdesekkel, ami mindenki szamara feltunik h kamu kerdes arra bezzeg 30 valasz is erkezik :( :( elszomorit ez engem
2012. márc. 18. 23:09
1/4 anonim válasza:
Itt nincsenek szakértők, hétköznapi emberek válaszolgatnak egymás kérdéseire. Nyilván több embernek van tapasztalata a csirkesütésben, mint mondjuk az aplasztikus anémia tüneteinek a felismerésében. Ha komolyabb kérdéseid vannak, érdemesebb olyan helyen kérdezni, ahol online szakértők vannak.
2/4 A kérdező kommentje:
2 napja feltettem egy kerdest a fogkoeltavolitassal kapcsolatban kaptam ra 1 kemey valaszt :( igen tudom m=amikor olyan van nem ide irok ki hanem egybol orvoshoz megyek.
2012. márc. 18. 23:40
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak rossz periódus lehet. Ha tényleg komolyat kérdez az ember, akkor azért szoktak rá válaszolni, illetve ha nagyon extrém a kérdés vagy olyannak kapcsolatos, amiben nemsok embernek volt tapasztalata, akkor ezért jöhet csak kevés válasz. Ha 2 napja (ma már 3) irtál ki kérdést, arra pedig szerintem azért nem jöhetett sok válasz, mert hosszúhétvége volt, jó idő, s csomóan nem is voltak otthon.. Én sem kapcsoltam be vagy 3 napig a gépet, s nem néztem ide, pedig van, hogy órákat is elülök itt és olvasgatok, írok, válaszolok stb. (itthon vagyok babával, úgyhogy ha alszik, van időm ilyesmire is..) :)
4/4 A kérdező kommentje:
igen lehet h van benne valami igazsag, h most itt volt a hosszu hetvege...:)
Alltalaban azert irom ide ki a kerdesek, miert en Londonban elek, es itt sokszor fura dolgokkal talalkozom,es ilyenkor orulnek ha lenne segitseg akihez tudnek fordulni.
2012. márc. 19. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!