Nem unjátok még a "miért nem oltatsz"kérdéseket?
Figyelt kérdés
mert már bazi uncsi!aki akar oltasson és fogja be....2009. dec. 6. 21:10
1/7 anonim válasza:
Ha nem tetszik neked egy kérdés, rá sem kell kattintanod...
Vagy valaki géppisztollyal kényszerít?
2/7 A kérdező kommentje:
ja igen inteligens emberek válaszát várom....
nem tahófalviakét,mint a példa mutatja....
2009. dec. 6. 21:22
3/7 anonim válasza:
szerintem a bazi uncsi, meg a letahófalvizásod nem épp intelligens emberhez méltó megnyilatkozás.
és kedves tahófalvinak tökéletesen igaza van,ha nem tetszik egy kérdés, nem kell elolvasni.
4/7 anonim válasza:
de unom. ezért nem is olvasom el. és nem oltatok.
5/7 anonim válasza:
Tahófalvi?? Miféle megnyilvánulás ez? Nem szégyenled magad? Volna miért kedves kérdező. Miféle inteligens választ vársz az idióta, kötöszködős és felesleges kérdésedre??Szerintem egész normális választ kaptál az első válaszolótól.
Nem,nem unjuk a h1n1-es kérdéseket egyáltalán. Viszont a tiédhez hasonlókat igen.
6/7 anonim válasza:
Ha intelligens kérdést vársz, akkor először is tanuld meg leírni helyesen az intelligens szót, és aztán, ha sikerül egy nap két ilyen nehéz feladat, tegyél fel intelligens kérdést. Ja, és gondolom, onnan tudod, hogy az első válaszoló tahófalvi, hogy te is arrafelé laksz. Ebből a pár soros megnyilvánulásodból legalábbis ez ordít...
7/7 A kérdező kommentje:
gratulálok,minden idióta az én kérdésemre válaszol!
2009. dec. 7. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!